خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....
همه سونو و ازمایش و انومالی و قلب و غربالگریش عالی بود
هفته 36 زایمان کردم سزارین
بچه رفت دستگاه گفتن تنفسش تنده اما من امپول ریه ها را زده بودم
بعد سه روز اومدم خانه برم حموم زنگ زدم حالش بپرسم گفتن بچت فوت کرد
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.