2777
2789
عنوان

لوشون دادم عذاب وجدان گرفتم💔

982 بازدید | 48 پست

اوایل دی ماه بود امتحان نوبت اول دینی داشتیم 

ی کتاب پر حجم و سخت

ی هفته کامل میخوندم شبشم انقد استرس داشتم ک نتونستم بخوابم گوشیمو رو تایمر ۴ صبح کوک کردم...

انقد استرس داشتم ک خود ب خود ساعت ۳ بیدار شدم 

خلاصه روز بعدش امتحان گرفتن بعد ی دبیر دیگه اومده بود گذاشت بچها کتاب باز کنن و همرو نوشتن 

منم از فشار و عصبانیت اون لحظه رفتم ب دبیرمون گفتم...

چند روز بعد همون دبیر ک گذاشت بچها کتاب باز کنه آمد گفت بچها یکیتون رفته ب معلم گزارش داده و ابروم رفته حواستون جمع کنید ازین به بعد...

کار بدی کردم؟😔

بخدا بچهای کلاس یک هزارم تایم و ذهن منو نگذاشتن رو اون کتاب وامونده

نه کار بدی نکردی 

کار اون دبیر درست نبود 

اینجوری نمره گرفتن انصاف نیست

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردی

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

شما سرت تو کار خودت باشه

نترس.نخونه دودش تو چشم خودش میره و هیچی یاد نمیگیره

۱۲سال تحصیلی فقط کنکور و نهاییا مهمن بقیش مهم نیستن ک اینقد حرص بخوری

حواستو جمع کن درگیر حاشیه نشو

درستو بخون.

این نمره قرار نبود جای تورو تنگ کنه

تو میخونی واسه دو روز دیگه که نهایی داری اماده تری

اونا اونجا دستشون بسته هست و‌ چوبشو میخورن

تا صبح کارت بچه گانه و غلطه

نظر خودمو گفتم 

کاربری دست دو نفره 

شاید از نظر بعضیا این کارت غلط باشه ولی منم به جای تو بودم به این دلیل که زحمت میکشیدم و آخرش اینطوری میشد خیلی حرصم در میومد و هرشخص دیگه ای هم بود ممکن بود این کارو انجام بده پس فدای سرت

عزیزم، کار بدی نکردی. فشار زیادی داشتی و اون لحظه عصبانیت و استرس باعث شد اینطور رفتار کنی. همه ما ممکنه در شرایط استرس‌زا تصمیمات احساسی بگیریم. مهم اینه که الآن به این موضوع فکر می‌کنی و احساس گناه داری. سعی کن از این تجربه درس بگیری و دفعه بعد بهتر عمل کنی. اصلاً به خودت سخت نگیر، این یه اشتباه بود و می‌تونی جبران کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید