2777
2789

درک کردن و تنوع 

هیچ مردی نیست که از لوس بازی خوشش نیاد ولی باید بدونی پارتنرت تا چه اندازه دوست داره اینکه همش لوس باشی یا همش منطقی و عاقل واقعا خسته‌کنندست حالشو بشناس رفتاراشو بشناس موقعیت رو بشناس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی تنها راهش اینه احترام همو حفظ کنین و درکنارش براش دلبری کنی اگ خدایی نکرده دعوا شدید بینتون پیش بیاد بهمدیگه فوش بدین حرمتا شکسته میشه و کم کم فاصله میفته بینتون

خیلیا بچه داشتن بازم زنشون میپرستن

باید شوهرتو بگیری تو مشتت با زبونت و کارات

مثلا چیکار میکنیخدایا من اصلا دلبری بلد نیستم

پسرا خیلی زود با نازو عشوت دلشون میره

مثلا موهام بلنده باز میزارم میدم کنار گوشم میخندم خوشش میاد یا مثلا وقتی با لباسای تنگ راه میرم مثلا صدامو بچه گونه میکنم بهش میگم جیگر من کیه و اینجور چیزا

خیلی راحته

چطوری وابسته اش کردی

اوایل موقعی کنارم میخوابید سرشو میزاشتم رو سینم نوازشش میکردم با صورتش و موهاش ور میرفتم 

کم کم خودش عادت کرد میومد سرش میزاشت رو سینم بغلم میکرد میخوابید

احترامشم دارم براش دلبری هم میکنم علاوه بر رفتار مثلا سرکار بود براش پیام عاشقانه یا****میفرستادم دورش میشد بیادخونه

و خیلی از کارهای دیگ.....

الان جوری شده شبا یا باید سرش رو سینم باشه یا سر منو میزاره رو سینش یا وقتی پشتم بهشه میاد سرشو میکنه توگردنم تا خواب بره

الانم ک اجباری تا ۲۵ همین ماه ازم دوره همش روز شماری میکنه زنگ و پیام میده

پسرا خیلی زود با نازو عشوت دلشون میرهمثلا موهام بلنده باز میزارم میدم کنار گوشم میخندم خوشش میاد یا ...

وای اره من ازبس با موهام جلوش ور رفتم و بچگونه حرف زدم الان همش میگه بزار من موهاتو شونه کنم سشوار بکشم😂

ی خنده هم یاد گرفتم وقتایی کاربدی میکنم اینجوری ک میخندم اونم غش میره از خنده 😂😂😂

من تو عقدم این روزا خیلی کارش شلوغه فقط شبا میاد خونمون ساعت ۲همون نصف شبم کلی دلبری میکنم واسش که م ...

دلبری نصف شب فقط ی چیزه

دیوونش نکن🙈😂

ب یاد شهید رئیسی عزیز😔💚:                                    داریم ب اولین سالگرد آسمونی شدنت نزدیک میشیم مردخدا......هنوزم وقتی اسمت میاد مث اون شبی ک ی ایران بیقرارت بودچشام بارونی میشه😭خدارحمتت کنه😔💚

بیشتر ببینید
وای اره من ازبس با موهام جلوش ور رفتم و بچگونه حرف زدم الان همش میگه بزار من موهاتو شونه کنم سشوار ب ...

ای جانم پایدار باشید

منم از اول عقدمون موهامو سشوار میکشه شونه میکنه خیلی پسر خوبیه😂بعضی وقتاهم میرم جلوش میشینم میگم بباف