2777
2789

دکتر برای درمان افسردگی بهم داده .اشتباه کردم رفتم عوارضشو تو نت خوندم حالا میترسم بخورم اگر چه میدونم همه داروها یه عالمه عوارض دارن .

من تمرکز ندارم همش نگرانم .میخوام گریه کنم .انگیزه برای زندگی ندارم دوست دارم تا ظهر بخوابم.یه پسر چهارده ماهه دارم یه پسر کلاس اولی .میخوام زندگی کنم .مدتهاست از زندگیم لذت نمیبرم .رفتم دکتر در کنار فلوکسیتین ولبان 75 بهم داده .خواستم ببینم اگر خوردین راهنماییم کنین .خواهش میکنم .آیا واقعا تاثیر گذاره ؟؟ خواب آوره یا نه ؟؟و ترک کردنش چجوریه ؟؟ خیلیا به من گفتن ترک کردنش عین شیشه سخته من خیلی ترسیدم از طرفی خود دکتره معتقد بود داروی خوبیه .من موندم چیکار کنم اخه 😢😢😢😢😢😢

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...

قرصها همش عوارض داره 

من برای وسواس فکریم دکتر فلووکسامین داد 

سه ماه خوردم همش سرگیجه حالت تهوع داشتم نخوردم دیکه اصلا بهترم نشدم 

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی به هر حال همون طور که ما برای دل درد و کمر درد و بیماریهای جسمی میخوریم گاهی روحمون هم نیاز به دارو داره .فقط لطفا هر کسی ولبان رو تجربه کرده یه راهنمایی بهم بده .

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...

من الان 3-4 ماهه دارم میخورم. عوارض خاصی نداره. واسه من که اصلا خواب آور که نیست هیچی تازه خوابم هم کمتر کرده. به شدت رو حالت افسردگی و اضطرابم تاثیر مثبت داشته. من که خیلی راضیم

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
بیشتر ببینید

وااای خدا خیرتون بده جوابمو دادین .خیر ببینین الهی از دیشب استرس گرفتم از بس بعضیا گفته بودن عین شیشه اعتیاد اوره و فلانه و بهمانه .واقعااا ممنونتونم دوستای گلم .شادی اور هست ؟؟انگیزه میده ؟؟

وااای خدا خیرتون بده جوابمو دادین .خیر ببینین الهی از دیشب استرس گرفتم از بس بعضیا گفته بودن عین شیش ...

آره عزیزم. کلی روحیتو بهتر میکنه. انگار یه جوری جلوی فکرای منفیه مغزو میگیره

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
بیشتر ببینید
آره عزیزم. کلی روحیتو بهتر میکنه. انگار یه جوری جلوی فکرای منفیه مغزو میگیره

خیلی لطف کردی خانم واقعا ممنونتم .دکتر برام چهار روز اول گفته نصف صبح بعد نصف صبح نصف ظهر بعدش گفته یکی صبح یکی ظهر 

عزیزم منم خوردم برای افسردگی و ترک سیگار دکتر روانپزشک بهم داد یکی از عورضش لاغری هست ولی در کل منو ...

چه خوب اگر لاغر کنه که خیلی خوبه .واقعا ممنون که جوابمو دادین 

وااای خدا خیرتون بده جوابمو دادین .خیر ببینین الهی از دیشب استرس گرفتم از بس بعضیا گفته بودن عین شیش ...

اصلااااا

اتفاقا ولبان قرص خیلی جدیدیه.

ورژن جدید و کم عوارض تر ضد افسردگی های سابقه.

مامانم سه ساله میخوره 

اولاش سخته 

امااگه دستورشم بخونی بعد 5 تا8 هفته اثرگذاریش شروع میشع.

پس اگه هفته های اول هیچ نتیجه ای ندیدی حتی بدتر شوی و فقط عوارض داشتی نا امید نشوووووو...

افرییییییییینننننن

اصلااااا اتفاقا ولبان قرص خیلی جدیدیه. ورژن جدید و کم عوارض تر ضد افسردگی های سابقه. مامانم سه سا ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی خدا خیرت بده از نگرانی درم اوردی از همین امروز میخورم