2777
2789
عنوان

نی نی یار کجایی دقیقا کجایی

293 بازدید | 37 پست

سلام

نی نی یار عزیز چرا یه کاربر فیک که همیشه در موارد جنسی حرف میزنه و ملت رو مسخره می‌کنه باید در یک روز پنج تا تاپیک بزنه و شما هیچ کاری نکنی؟

بارها خودم و بقیه بهتون اطلاع دادیم که این کاربر فیکه و حرفای جنسی میزنه ولی موضوع با قفل کردن تاپیک و چند ساعت بعد تاپیک جدید زدن ماست مالی شد.

چهارتا نوجوون که از یه گروه خواننده حرف می‌زنن یا درددل یه نفر که از گرونی می‌ناله زیر ۱۰ ثانیه می‌ترکه اما این کاربرها همین طور جولان میدن.

به صورت جدی دارم خواهش می‌کنم رسیدگی کنید🙏🙏🙏

@niniyar

@niniyar  

@niniyar   

کاش کاربریش و تگ کنید که بشناسیم‌ لااقل

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😘😘😘😘کجایی شوما

سلااااام تا الان کلاس بودیم‌ الان رسیدم‌ خونه عزیزم 😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
سایت به شدت به حال خودش رها شده دیشب یه کار بر تازه عضو شده بود و تاپیک میزد در باره پوشیدن لباس زیر ...

کامیار بود اسمش؟؟؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

اصن معلوم نیست کجان. چند وقت پیش ی کاربر اقا همش اسم ی قومیت و ی شهرو میاورد و بدترین چیزا رو بهشون نسبت میداد  منم گفتم اقا شما اگه راس میگی تو سایت خانما شاخ و شونه نکش برو حضوری مشکلتو حل کن. همینو ک گفتم منو بست ب انواع فحش رکیک و مثبت ۱۸ منم جوابشو ندادم فقط نی نی یار تگ کردم. باور میکنی نی نی یار فقط تاپیکو قفل کرد و فحش ها رو پاک کرد و کاری ب کاربریش نداشت🥲

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
به سلامتی باشه گل ❤خسته نباشی💖

سلامت باشی فداتشم عزیزدلمی مرسی😍🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
سایت به شدت به حال خودش رها شده دیشب یه کار بر تازه عضو شده بود و تاپیک میزد در باره پوشیدن لباس زیر ...

یکی هم داشت از جزئیات جنسیش می‌نوشت

نمی‌دونم چرا انقدر برای بعضی از مردم، مخصوصا پسرای بین ۱۶-۲۲ سال عجیبه که خانمای خانه دار و باردار یه سایت اختصاصی داشته باشن. برای مسخره کردن و مریض بازی از هیچ تلاشی دریغ نمیکنن