2777
2789
عنوان

معلممون کتکم زد😫😫

440 بازدید | 19 پست

امتحان عربی داشتیم به خدا انقدر خوند بودم ولی از بخت بدم رفتم مدرسه انقار جادو شدم همش یادم رفت همش که نه معلممون پرسید ۲ تا غلط داشتم بعد گفت واسه هر غلط ۳تا با خط کش میزنه از دستمو من گفتم من که از خط کش ترس ندارم بیا بزن دوتا زد دیگه نزد از این که خط کش خوردم ناراحت نیستم قوی ترم میشم ولی از لین ناراحتم که چرا نتونستم بگم 😫😫

چه معلم دیوونه ای😐

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه زمان قدیمه که معلمه اینجور تنبیهت کرده؟این چه رفتاریه؟میخواد نمره کم کنه خب بکنه.کتک چیه؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

وا😑

شما کجا داری میری مدرسه مگه؟! 

صاحاب نداره اون خراب شده بیاد این معلم بی شخصیت رو یه جا ببنده؟! 

الان خانواده شما باید از این یارو شکایت کنن 

غلط میکنه بچه مردم رو میزنه

بعد نگران جواب ندادنی؟ 

مشخصه بچه وقتی یه سگ هار خطکش به دست واستاده باشه دیگه چیزی تو ذهنش نمیمونه که حواب بده

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو که نیستی فقط،خدای جانماز ها... 🫩😌