2777
2789
عنوان

بیاین برای نوزاد داری کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 30 پست
وای اصلا دوست ندارم بچه ام کولیک و زردی داشته باشه به نظرتون تغذیه ماه اخر مادر در کولیک نوزادی تاثی ...

به نظرم بی تاثیر نیست دکتر زنان من یه دکتر خیلی قدیمی و باتجربه است بهم میگفت ماه اخر خودتو ببند به عناب و گوشت خروس و عرق کاسنی...البته من نخوردم هیچ کدومو😅🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ۱۷سالم بود بچم بدنیا اومد خودم تک و تنها حموم همه چیشو انجام دادم 

بین یه ساعت تا دو ساعت شیرش بده بیدار نشد کف پاشو بخارون ببدارش کن بهش شیر بده

شیر خورد برعکسش کن یا دمر بندازش رو‌دستت اروم با دست بزن پشتش اروقشو حتما بگیر شده من ده دقیقه همونخوری گررفتمش اروق زده 

واسه حمومم زیرانداز بنداز کف حموم زیر سرشو یه چیز نرم بذار یکم بلند باشه اروم اروم بشورش چهار پایه بذار بشین راحتری گوششو چرب کن اب نره تو گوشش ولی سعی کن سر و کردنش بلند باشع نسبت ب بدنش اب نره تو گوشش اخر سر هم یکم شامپو بزن اروم اروم سرشو بشور حوصلع ب خرج بده

بعد پشت گوشش گردنش و جاهایی ک میدونی میسوزه کرم بچه بزن همیشه هم پوشک میکنی پودر بزن براش

بچه ها اکثرا زردی دارن حالا بعضیا کم بعضیا بیشتر شیر خودتو میخوره اگه هندونه زیاد بخور روغن زرد و چیزای گرم نخور اصلا چیزایی ک نفخ میاره نخور مثل لوبیا و اینا لبنیاتم نخور بیشتر سوپ ابگوشت بخور شیرتم زیاد میشه زردیش زیاد بود لختش کن ارد جو بگیر یکم بدنشو نم دار کن بمال بهش بذارش زیر مهتابی چشم بندم براش بزن روزی نیم ساعت با نیم متر فاصله 

لباسم یه دست کافیه چون هوا گرمه اصلا استرس نگیر سه تا دست تنها بزرگ کردم بچه مریض میشه دل درد میگیره رفلاکس داره فقط ارامش خودتو حفظ کن دل درد داشت پشتشو‌با روغن زیتون ماساژ بده شکمشو با روغن زیتون روزی نیم ساعت ماستژ بده 

دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه سوالی داشتی بپرس اگه بتونم کمکت میکنم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

کتاب "من و کودک من"  را تهیه کنید. هر چیزی که نیاز هست بدونید پیدا می کنید. نویسنده هم پزشک متخصص کودکان و از اساتید دانشگاه اصفهان بودند که چند سالی هست فوت شدند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ساعتت بزارروزنگ اگه هر۲ساعت خودش بیدارشدکه هیچ اگه نشدبزن کف پاش بیدارش کن شیرش بده بعدم بندازش رودس ...

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت بچه یا حتی بزرگسال رو از کف پا روی پا اصلا از پا بیدار نکنید اصلا به پا کاری نداشته باشید بچه رو بوس کنید بیدار بشه چرا کف پاش بزنید آخه، ناراحتی اعصاب میاره عصبی میکنه و بچه رو هم دچار استرس و ترس میکنه

اول از همه داروهای گیاهی دورشو خط بکش بهش نمیدی هرگز.

اگه زردی داشت میبریش دکتر یه قطره داره بعدم میاد پایین نیومد یه روز تو دستگاه میمونه اوکی میشه.

لباس زیادی تن بچه بکنی کسل و بیحال میشه و حالش بد میشه.

الان تابستونه یه تاپ یه آستین بلند.

جوراب و دستکش هرگز.

بچه خودش بیدار نمیشه تو هر ۲ ساعت شیرش بده.

حموم فعلا نیاز نیست بره بچه چند روزه حموم میخواد چیکار!

اتفاقا دکتر میگفت این ماده ای که روی بدنشونه بذارید یه مدت باشه برای پوستش خوبه.

خونه رو هرگز گرم نگیر.

خودا غذای نفاخ و سردی اصلا نخور.گرمی زیاد نخور.

اگه شیر نداری بچه رو عذاب نده که نه صبر میکنم شیرم بیاد! و شیرخشک بده بهش هیچ اتفاقی نمیفته.

از همه مهمتر اصلا به حرف بقیه نباش.

وااای چرا اینو دادی وااای چرا اونو دادی.

تو مادرشی تو بهتر صلاح بچتو میدونی پس هرچی خودت میدونی بهتره انجام بده.

روزای اول صورتشو با عرق کاسنی و یکم پنبه بشور هرروز صورتشو با آب گرم یا گلاب و پنبه تمیز کن شیر نمونه دور دهنش جوش میزنه.

دیگه هر سوالی داشتی هر چی شد بیا بپرس با کمال میل جواب میدیم

دونه دونه دونه دونه.دوتا ستاره تو آسمونه😍من فداتون بشم الهی عزیزای دلم...بچه ها میشه اگه امضامو خوندین برای سلامتی بچه هام یه دونه کوچولو صلوات بفرستین؟بعدش بگید منم میفرستم براتون مرسیییییی ماچ ماچ

بیشتر ببینید

زیر یک ماه هر دو ساعت برای شیر دهی بیدارش کن 

برای خوابیدن از کیسه خواب یه قنداق های چسبی استفاده کن  ..یا صدای سشوار و اینا سعی کن بخوابی ...رو پا و تکون دان بچه  بعد ها بیچاره ت  می کنه ...کاش یکی اینو به من می‌گفت..دخترم دو ماه دیگه سه سالش میشه هنوزم نصفه شب بلند میشه میگه منو بزار رو پات

میتونی قبل خواب حمام کنی 

کولیک داشت  ننو هاس سنتی خیلی آرووم‌می کنه 

زردی ربطی به تغذیه نداره اکثرا ....گاهی به خاطر تفاوت خون مادر بچه است

.من مثبت بودم دخترم منفی.. و زردی بالایی رو تجربه کرد ...و دکتر ها می گفتن هیچ ربطی به تغذیه نداره زردی دخترت ...

شیر مادر خوبه اما اگه کم بود یا نوزاد به هر دلیلی سیر نشد یا مادر خسته بود شیر خشک خیلیم جایگزین مناسبی بدون هیچ عذاب وجدانی 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

احسنت .

تجربیات ۱۰ روز اول بچه داریم بود😅

برای هر روزش یه فصل کامل توضیحات دارم😅

دونه دونه دونه دونه.دوتا ستاره تو آسمونه😍من فداتون بشم الهی عزیزای دلم...بچه ها میشه اگه امضامو خوندین برای سلامتی بچه هام یه دونه کوچولو صلوات بفرستین؟بعدش بگید منم میفرستم براتون مرسیییییی ماچ ماچ

بیشتر ببینید