2777
2789
عنوان

مخلوط کن

31 بازدید | 4 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم دیشب ابجیم با دو تا بچه اش خونه مون بودن و بعد ابجیم یه چیزی با مخلوط درست کرد که توش بستنی وانیلی داشت از این کیلویی ها و ابجیم همه شو ریخت و من گفتم یه کم بریز مامانمم گفت ولی همه شو ریخت و امروز فهمیدم مخلوط کن بوی سوختگیش در اومده بود ولی دیشب مامانم امتحان کرد دید کار میکنه خواستم بدونم این بو یعنی ممکنه بعدا کلا مخلوط کن بسوزه؟؟؟

اسم چیزی که ابجیم درست کرد رو نگم بهتره یه وقت کسی دلش نخواد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یخ میریزم با طالب هیچی نمیشهبستنی از یخ که سفت تر نیست

عزیزم اون چیزی که ابجیم درست کرد معجون بود موزو فکر کنم دو تا ریخت بعد بستنی رو ریخت بعد شیر بعد اسمارتیس و از این بیسکوییت شکلات لوله ای هام ریخت واسه منم نگهداشت ولی منن دیشب ریختم دور چون استعداد چاقی دارم و با معجون چاق میشم اونم معجونی که توش یه بستنی کیلویی کامل داشت یکی هم مامانم واسه بابام گذاشت فریزر