2777
2789

یک ماه از نامزدیم میگذره از مادر شوهرم اینا دوریم اونا یه شهر دیگه هستن 

ولی فامیلیم ...

و اینکه نامزدم هم سربازه 

اگه توصیه ای نصیحتی چیزی دارید یا تجربه دور و بریاتون رو میخواید بگید بهم خیلی نیاز دارم 

تجربه ای ندارم اخه😂😁

نصیحتم اینه زیاد خونشون نرو شب نمون مجبور شدی بمونی پیش شوهرت نخواب اصلا پیش خانوادش با شوهرت نرو تو ی اتاق

رابطه کامل نداشته باش

نذار شوهرتم زیاد بیاد خونتون لنگر بندازه پرو میشه

ولی باهاش زیاد بیرون برو خیلی بشناسش از هر نظر امتحانش کن ببین خسیس بد دل عصبی چیزی نباشه 

دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی خیلی وقت صرف شناخت کن اینها رو نه از حرف از عملکردش بسنج

وابستگی به خانواده 

خساست

تعصب

پرخاشگری

شکاکی

بددلی

اینا خودش نشون میده

در خصوص نظرش در مورد کار و تحصیل هم بپرس 

Türk qızı

چه فعل و انفعالاتی تو مغزت رخ داد که زن سرباز شدی؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
با خواهرش رفیقم شوخی اینا زیاد داریم بعد یهو الان صمیمیتم رو بزارم کنار ضایع نیست؟

در حد همین الان با خواهرش صمیمی باش ...ولی بیشتر نه ....خوانواده ی شوهر و خودش....فرشته هم باشن ....یه روزی یه جایی یه چیزی رو به روت میارن که نابودت میکنه ....زیاد خوبی هم نکن که بگم وظیفشه و اگه یه روز نتونستی گوز باد کنن 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

نصیحتم اینه زیاد خونشون نرو شب نمون مجبور شدی بمونی پیش شوهرت نخواب اصلا پیش خانوادش با شوهرت نرو تو ...

تابستون قراره از مرخصی سربازیش استفاده کنه بیاد اینجا شهر ما یه یه هفته ای اینجاست ولی خب راه دوره دیگه دم ب دقیقه نمیاد 

بنظرت پیشش بخوابم؟زشت نیست جلو بابام ؟مامانمم هنوز چیزی بهش نگفتم ولی مطمئنم نمیزاره کنارش بخوابم

اخرشه😂😂😂چیکار کنم نشم؟بنظرم دلیل جالبی نیست مگه سرباز ادم نیست عزیزم بلاخره میگذره

سرباز تکلیف زندگیش مشخص نیست نه کار داره نه سرمایه حالاااا میخووواد بیاااد و کاری رو شرووع کنهه و باباااش قراااره بهش پول بدههه و خونهه بدهه و ماشین بدههه و وووو 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
با خواهرش درد و دل نمیکنم برا همین چون میترسم ی روز آتو بگیره

درد دل که اصلن نکن ...مشکلات خانوادتتم حتی برا شوهرت نگو ....کلن بگم نزار حرمت خودتو خانوادتو زیر سوال ببرن

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده