2777
2789

تولد من و پسرم تو یک روزه میخوام دوتا عکس بگیرم منتها لباسای پسرم اسپرته مثلا کت جین و شلوار جین و کفش ساق داره اسپرت ولی لباس من یه پیراهن ماکسی بلند ساده مشکی فقط زانو به پایین حریره دستا هم تا آرنج گیپوره و بعدش حریره ولی چون کلا مشکیه از دور کلا ساده و مشکی دیده میشه.کفشامم پاشنه بلنده اینطوری بد دیده میشه چون رنگ لباسامون ست نیس و سبکشم فرق داره حالا اگه تونستم عکس لباس خودمو میدم ولی تو عکس مشخص نیس زیاد 

برام صلوات میفرستین

آره خوب نیست بهتر بود ست کنید یا حداقل یه لباس اسپرت برا خودتون انتخاب می‌کردید 

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه رو کت و شلوار بگیره بهتر نیست؟ شیک تره

لباس پسرم خیلی شیکه چون خودشم بوره اینارو پوشیدنی خیلی قشنگ و خوشکل دیده میشه. من کلا کت و شلوار مجلسی برای بچه نمیپسندم 

برام صلوات میفرستین
بچه رو کت و شلوار بگیره بهتر نیست؟ شیک تره

آره اینم خوبه 

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

بیشتر ببینید
ندارم اخه😁

برا پسرت کت شلوار بخر😁

بیشتر ببینید
اووو خب خریدنی بود برا خودم میخریدم😄 چون اون لباسای عیدشه گرونم خریدم. حالا شاید خودم کلا عکس نگرفت ...

🤣جدا جدا بگیرین

بیشتر ببینید
ندارم اخه😁

عزیزممممم

حساس نشو 

من چون عکس یادگاریه دوس ندارم از کسی قرض بگیرم خودمم نوبت عکاسی دارم لباس خاصی ندارم 

بپوش همونا رو یا چیز دیگه داری عکس بده راهنماییت کنیم. تو عکس همه چی قشنگ میوفته و روتوش میکنن

عزیزمممممحساس نشو من چون عکس یادگاریه دوس ندارم از کسی قرض بگیرم خودمم نوبت عکاسی دارم لباس خاصی ندا ...

من پارسال یه لباس گرفتم برای تولده پسرم ست کردیم عکس گرفتیم امسالم یکم دستم خالیه نمیتونم لباس بخرم این آتلیه ای هم که میرم قیمتش مناسبه به قول شما برای یادگاری و تو آلبومش میخوام . حالا اگه ببینم خیلی بده خودمو بیخیال میشم فقط از پسرم میگیرم عکس

برام صلوات میفرستین