2777
2789
عنوان

شکمم کاملا رفت توو😍

2586 بازدید | 71 پست

همون شکمی که مادرشوهرم مسخره میکرد،حامله بودم میگف چقد شکمت بزرگه تو ازونایی ک بعد زایمان شکمشون همونجوری میمونه🤦‍♀️😂واقعا چرا همیشه دربرابر این حرفا سکوت میکردم

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا حرف مسخره ای زده همون بهتر جواب ندادی  عین بچه ها گفته

من نذر کردم خیلی ها رو خیاط کنم آدرس امضامه  اینستاگرام @nargesi.mosavi آموزش خیاطی رو از پایه جزء به جزء دارم یاد میدم بدون هیچ دستمزدی ،   هیچ جا این دوره رو از صفر رایگان آموزش نمیده ، اومدی پیجم لایک کن کامنت بزار تا انرژی بگیرم 🌹♥️

بیشتر ببینید

تبریک میگم عزیزم 

آفرین به اراده ات 

حرف مادرشوهرتو به دل نگیر با این دید نگاه کن که انگیزه گرفتی و تناسب اندام داری 😁❤️😍

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
تبریک میگم عزیزم آفرین به اراده ات حرف مادرشوهرتو به دل نگیر با این دید نگاه کن که انگیزه گرفتی و تن ...

۳۰هفتگیه بارداری وزن جنین بود ۲کیلو.بعد میگف دوکیلووووو،؟؟؟چقددد ریییز ،هنوز دوماه و نیم مونده بود ب زایمانم

من چرا سکوت میکردم خاک توسرم

چ مادرشوهری میگفتی دست کار پسرته

۳۰هفتگیه بارداری وزن جنین بود ۲کیلو.بعد میگف دوکیلووووو،؟؟؟چقددد ریییز ،هنوز دوماه و نیم مونده بود ب زایمانم

من چرا سکوت میکردم خاک توسرم