2777
2789
موفق باشیمنم شرایطش رو نداشتم به خاطر همین رفتم دانشگاه پیام نور که فقط نشینم خونه اونم چون یه شهر د ...

ماهی چقدر پول تو جیبی میگیری

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

من که مرحله مردن رو رد کردم نه فقط برای کنکور ولی کنکور هم یکی از عوامله 

من الان مرده متحرکم

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید استرس گرفتم از دهنم پرید درسارو جمع کنم برای همون نرفتم

این غیر موجه هست 

معلمم حق داره کلاسو کنترل کنه 

ولی زیاد نگران نباش

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

باشه ممنون فکر نکنم بهم نمره ندن خداروشکر معلمام خوبن ولی بچه های کلاس زیر آبم و میزنن

خب کلی غیبت داشتی و امتحانای کلاسی رو ام ندادی نبايد انتظار داشته باشی معلم بهت نمره بده بچه هایی که حضوری اومدن و امتحان دادن اعتراض نکنن

دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه

خب کلی غیبت داشتی و امتحانای کلاسی رو ام ندادی نبايد انتظار داشته باشی معلم بهت نمره بده بچه هایی که ...

ولی نمراتم از نود درصد اونا بالاتره هرچی نمره گرفتم خودم گرفتم خیرات نکردن که بردارم ولی اونا فقط میشینن یا میخوابن تو کلاس 

جذاب سایتم😜

ولی نمراتم از نود درصد اونا بالاتره هرچی نمره گرفتم خودم گرفتم خیرات نکردن که بردارم ولی اونا فقط می ...

اینکه واقعا نمره هات خوبه و قوی هستی شاید بدن

ولی پارسال کلاس ما جوش خیلی بد شده بود نصف کلاس به بهانه کنکور نمیومدن مدرسه و میگفتن ما داریم درس میخونیم وقتمون گرفته میشه با مدرسه بعد که امتحان شبه نهایی و شهرستانی داشتیم میومدن اوضاعشون داغون بود هیچی بلد نبودن کلی ام از مدرسه عقب بودن یکی دونفر خوب بودن فقط بینشون

بعد مدير مدرسه ام طرف اونارو می‌گرفت میگفت اونا خیلی قوین خارج از مدرسه کلاس میرن درحالی که ماهم میرفتیم مارو مجبور میکرد بیایم مدرسه حتی واسه اولیا زنگ میزد در کل خیلی نامردی میکرد در حق ماهایی که میومدیم مدرسه تازه نمره ما بهتر از اونا بود

دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه

اینکه واقعا نمره هات خوبه و قوی هستی شاید بدنولی پارسال کلاس ما جوش خیلی بد شده بود نصف کلاس به بهان ...

من کلا از مدرسه هیچی نمیفهمم اضطراب اجتماعی هم دارم بدتر میشم همیشه خودم میخونم و موقع امتحانات مهم میرم باقی سال یکی در میون ولی بچه های دیگه تنها کاری که میکنن اینه که میرن مدرسه بعد توقع دارن نمراتشون هم خوب بشه چون خودشون نمره ندارن میخوان منم بکشن پایین در صورتی که من نوبت اول نمره زیر ۱۸ نداشتم هفته آینده امتحانات شبه نهاییه نرفتم که اونارو بخونم اگه برم نه تنها هیچی نمیفهمم تازه وقتمم گرفته میشه 

جذاب سایتم😜