2777
2789
عنوان

چه خوب که کنکور انقدر راحت شده

589 بازدید | 46 پست

باورم نمیشه چقدر تغییر کرده همه چی

من سال ۹۷ کنکور دادم زمان ما کلا یه مرحله بود و دروس عمومی هم بود.

منم امتحان نهایی داشتیم معدلم کلا همه‌ی سال‌ها ۱۹.۹۷ به بالا بود ولی معدل هییییچ تاثیری تو کنکورمون نداشت. نهایی‌ها بی نهااایت به نظرم اسون بودن. کنکورمون دروس عمومی داشت که من متنفر بودم واقعا. الان چی؟

دومرحله کنکوره کلا عمومی‌هاا نیسسسس.

یعنی فقط لازمه کل سال ۴ تا درس تخصصی بخونن بچه‌ها که واقعاااا لذت بخشه خوندن این چهارتا درس منکه خیلی دوس داشتم.

تازه ۵۰ درصد هم تاثیر مستیقیم معدله به نظرم واقعا ایده‌آله و البته چه خوب که دارن غول کنکور رو تبدیل میکنن به یه چیز راحت واسه بچه‌هامون.

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

همچی راحتم نیست خاهر..نهایی هارو فوق العاده سخت میدن..انگار هر روز ی کنکور ..نگاه بنداز..همشم استرس و هزینه داره هر امتحان ۷۰تومن..تازه با ۱۰۰۰تا شرایط..ترمیم این داستانا.. ولی دومرحله ای شدنش موافقم عالی

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

واقعا باید معدل رو برا ما هم تاثیر میدادن چون کنکور یه روزه شاید یکی همون روز حالش خوب نبود انگار اون همه تلاشی که کرده میریزه تو جوب

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچی راحتم نیست خاهر..نهایی هارو فوق العاده سخت میدن..انگار هر روز ی کنکور ..نگاه بنداز..همشم استرس ...

باورکن زمان ما هم بچه‌ها میگفتن نهایی ها سخته فلانه ولی واقعا راحت بودن خیلی نمونه‌سوالی بودن و تقریبا من همه‌ی نهایی‌هامون ۲۰ شدم فکر کنم.

قضیه ترمیم و اینارو نمیدونم ولی با یه معدل خوب آدم میتونه اینده تحصیلیشو بخره به نظرم خیلی ارزش داره

واقعا باید معدل رو برا ما هم تاثیر میدادن چون کنکور یه روزه شاید یکی همون روز حالش خوب نبود انگار او ...

حرفت خیلیییی مسخرست 

خیلی 

احتمال اینکه دقیقا روز کنکور حالت بد بشه 

کمتر از اینه  تو ۱۳ روز امتحان و کنکور حالت بد شه 

یه امتحان بد بدی تموم کردی 

پارسال دخترعمم موقع نهاییا آبله گرفت ۵ امتحان خراب کرد قبول نشد 

حالا فهمیدی چرا حرفت مسخره ست؟؟؟

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

واقعا باید معدل رو برا ما هم تاثیر میدادن چون کنکور یه روزه شاید یکی همون روز حالش خوب نبود انگار او ...

افرین دقیقا

زمان ما خییییلی شرایط سختتر بود.

الان اب خوردن شده کنکور بخدا.

ولی شاید رقابت زیادتر بشه با توجه به اینکه برای همه اسون بشه

امتحان نهایی ها مثل قبل نیست 

قبلا نهایی راحت بود وقتی که تاثیر نداشت تو کنکور

الان انقدر سخت شده که سال ۱۴۰۲ تو کل کشور فقط یدونه معدل ۲۰ داشتیم  درصورتی ک وقتی نهایا تاثیر نداشت کلی معدل ۲۰ داشتیم

سال ۱۴۰۳ هیشکی نتونست معدل ۲۰ بگیره حتی رتبه یک کنکور

این یعنی خیلی سختتر شده امتحان نهایی

جدا از اون الان مثلا عربی یا زبان این دو تا درس اگه دهم یازدهم بلد نباشی قطعااا نمیتونی امتحان نهاییشو خوب بدی و باید اون درسا و قواعدشونو یادگرفت بعد رفت سراغ دوازدهم🥲

و اینکه یسری درسا مثل تاریخ معاصر برای تجربی یا سلامت و بهداشت یا هویت اینا که هیچوقت تاثیر نداشت تو کنکور الان تاثیر داره 

میانگین معدل کشور هم رو رنج ۱۰ ۱۱ ست 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

بیشتر ببینید
همه حرفات اشتباهه امیدوارم بقیه متوجهت کننمن حوصله ندارم

ببین شرایط الان راحت تره ولی شاید رقابت هم بیشتر بشه چون یه چیزی اسون بشه برای همه اسون میشه و اختلاف میلی متری میتونه تاثیر بذاره تو قبولی ولی در کل شرایز خیلی خیلی راحت تره

همچی راحتم نیست خاهر..نهایی هارو فوق العاده سخت میدن..انگار هر روز ی کنکور ..نگاه بنداز..همشم استرس ...

دقیقا 

نهایی واقعا تصحیح سخته اینجوری که شما میای بیرون میبینی دو سه نمره از اونچیزی که فکر میکنی پایین تری با توجه به طرز نوشتارت

امتحانات نهایی لقدری سخت شده ۲۵ صدم هزارتا هزارنا رتبه جا به جا میکنه‌معلوم نیست برگت دست کی و چه کسی بیفته شانس بیاری نیاری دقیقا باید مثل متن کتاب بنویسی

کنکور بقدری سخت شده کنکور شماها که شوخی بود ما محض سرگرمی حلش‌میکنیم بیشتر مثل بازیه اینقدر اسون بوده 

باورکن زمان ما هم بچه‌ها میگفتن نهایی ها سخته فلانه ولی واقعا راحت بودن خیلی نمونه‌سوالی بودن و تقری ...

نهایی دوران شما فرق داشت 

الان حتی رتبه یک کنکور سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲ هم معدلشون بیست نبود 

حتی سال ۱۴۰۳ یدونه معدل بیست نداشتیم تو کللل کشور 

میانگین معدل نهایی مدارس تیزهوشان افت کرده و شده تو رنج ۱۶

اینا رو سرچ کنین میاره

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

بیشتر ببینید