2777
2789

حالم خیلی بده خیلی

تو بدترین شرایط خوندم و بدترین شرایط هم دیگه نخوندم .. نمیتونم برم برا سال بعد چون متاهلم و داریم خونه میزنیم اصلا وقت نمیکنم

هرچی خوندم پرید😭 مشاور میگه فقط سفید تحویل بده ..

فرهنگیان و فولم ولی کنکور واقعا فقط سفید میدم

رشتم ریاضیه

میدونم داره امید الکی میده میگه اگه فرهنگیان ترازم بشه ده هزار ، حتی اگه کنکورم سفید بدم دبیری ریاضی رو‌میارم

ولی دروغ میگه

کارنامه نشونم میده که قیزیک منفی زده شیمی صفر زده ریاضی ۸درصد زده

تعلیم و هوش و ۵۰ زده ولی دبیری فیزیک شیراز اسمش اومده

اخه این شانس داشته😭😭 من شانسم کحاست

از بس قرص برا اشترش و سردزد و تپش قلب و لرزش دست خوردم که معدم انگار داره رنده میشه

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاهلی چرا زور میزنی؟ بشین قشنگ زندگیتو بکن

فقط ۲۰سالمه😭😭 چجوری بی سواد بمونم اخه

گوه خوردم ازدواج کردم

الان که دیگه وارد این زندگی کوفتی شدم میخوام حداقل درسمو بخونم مستقل باشم

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

خدا لعنت کنه این سیستم آموزشی رو کشتمون دیگه

😭😭

عزیزم به خدا توکل کن انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد من چون خودم کنکور نخوندم چیزی ازش سر در نمیارم ولی داداش منم امسال قراره کنکور بده من بجاش استرس گرفتم درکت میکنم انشاالله خدا کمکت میکنه نگران نباش سر خود هم قرص نخور که عوارض جبران ناپذیری داره فقط سعی کن استرس نداشته باشی 

چرا از الان به خودت استرس میدیسلامتیت مهمتر از این کنکور لعنتیه

نمیدونین دارم چه زجری میکشم ... هم سن و سالام همه موفقن من تنها هنرم ازدولج تو ۱۸.۱۹ سالگی بود😭

بیخیال باباتو زحمت کشیدی تموم شد وایستا خدا بهت اجرشم میده 🥰

خدا شانسی میده اخه😭

وای بی خیال تو رو خدا

منم ریاضی بودم ۹۷ 

۱ سال خوندم همش

انقدم ریلکس بودم روز کنکور که از ریلکسی زیاد شناسناممو جا گذاشتم خونه😂😂

بیچاره مامانم چقد بیرون حوزه گریه کرد واسه من و قرآن خوند و اینا

تهش مکانیک تو تهرانم آوردم

البته بگم خیلیم خر زدم تو اون یه سال

کنکوری باید آروم باشه کلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عزیزم به خدا توکل کن انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد من چون خودم کنکور نخوندم چیزی ازش سر در نمیارم ...

ممنونم عزیزم❤️ انشالله خدا داداشتو حقظ کنه و موفق و سربلند از جلسه بیاد بیرون