2777
2789
عنوان

شمام نی نی سایت از چشمتون افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 63 پست
میدونی من کلا جواب ریپلای های جنجالی رو نمیدم وگرنه تا حالا تعلیق شده بودم

منم چند بار رفتم حبس😁 ولی خب، از یک ماه بیشتر نبود هیچوقت.

واقعا حیف اون صفا و صمیمیت سابق سایت، کاربرای باکیفیت، نظارت و مدیریت باکیفیت، محتوای کمتر بی‌کیفیت.

جو سایت قبلا یه جوری بود که حتی تو تاپیک جنجال و مچ‌گیری هم شوخی و خنده بود. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی که باورم نمیشه داره میشه پنج سال که کاربریم دووم آورده😁

تو فکر کن بعضی جاها جواب این کم سنا رو میدیم شروع می کنن توهین کردن ... پیر زنین پاتون لبه گوره... واقعا حرفای زست و زننده جنبه نظر مخالف ندارن میپرن به ادم ... 

تو فکر کن بعضی جاها جواب این کم سنا رو میدیم شروع می کنن توهین کردن ... پیر زنین پاتون لبه گوره... و ...

دیگه چی بگیم.

بعضی کاربرها رسما زوال عقل دارن یا آی‌کیوشون زیر ۸۵ هست.

یکی از دلایلی که دیگه از سایت خوشم نمیاد همین کاربرای جدید هستن. اکثرشون خیلی بی‌فرهنگن.

از اون بدتر اینکه حال خودشون رو به ما سرایت میدن. مجبوری برای اینکه خورده نشی بقیه رو بخوری. من تو تاپیکای جدی و جنجالی ناخودآگاه از اول لحن تهاجمی دارم. اونایی که منو از یکی دو سال اول عضویتم می‌شناختند می‌دونن من اصلا اهل این رفتارها نبودم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید
دقیقا بعدش اسم منو بد در کردن که داری با همه دعوا میکنی در حالی که اینا یا تلگرام یا روبیکا گروه دار ...

گروه‌ که تابلوعه دارن

به یکیشون بگی جیک ، بقیه رو میریزه سرت

اصن نمیفهمم مگه نمیگن زن موفقیم؟ بیست و چهاری تو سایت چیکار میکنن؟

انقد که اینا تو سایت میچرخن خود نینی یا را هم فکر نکنم بیان سایت😂

انقد دلم میسوزه برا کاربرایی که میریزن سرشون و دعوا میکنن باهاش

گروه‌ که تابلوعه دارنبه یکیشون بگی جیک ، بقیه رو میریزه سرتاصن نمیفهمم مگه نمیگن زن موفقیم؟ بیست و چ ...

پس دلت برا منم بسوزه خیلی ریختن سرم😂😂😂

نه مثلا میخوان بگن ما گنگ و روشن فکریم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
دیگه چی بگیم.بعضی کاربرها رسما زوال عقل دارن یا آی‌کیوشون زیر ۸۵ هست.یکی از دلایلی که دیگه از سایت خ ...

افرین منم جدیدا همینجوری شدم بس که رفتار های بد تهاجمی باهام شده به منم سرابت کرده

ای جان بیا بغلم😂 تازه یه فیلمایی بازی میکنن اگه اسماشون و فیلماشونو بگم کاربرا هنگ میکننا

قربونت برم😂

خودم خبر دارم 

مثلا یکیش تاپیک میزنه بقیشون میان تاپیکو پربازدید میکنن فقط الکی الکی با حرفای چرتشون

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
قربونت برم😂خودم خبر دارم مثلا یکیش تاپیک میزنه بقیشون میان تاپیکو پربازدید میکنن فقط الکی الکی با ح ...

دقیقا 

دروغای چند سال پیششونم یادشون رفته که تو سایت رسوا شده بودن الان شدن اسطوره برا من

تارگیا یه کاربری دیدم رفته از یکیشون شکایت کرده تصویرشم تو تاپیک فرستاد. دمش گرم

اینجور آدمای زور گو و پر رو که جامعه رو به هم میزنن باید جلوشون وایساد

اگه وای نستی گناهه

همه رو به جون هم میندازن

اها راستی یادم اومد به بچه دارها هم آلرژی دارن

ببینن صحبت بچه دار شدنه اونم بچه بیشتر از یکی دو تا ، دیگه حمله گروهیشون شروع میشه

آخه مردم بابد از اینا اجازه بگیرن که بچه دار بشن 

دقیقا دروغای چند سال پیششونم یادشون رفته که تو سایت رسوا شده بودن الان شدن اسطوره برا منتارگیا یه کا ...

وای دمت گرم تا یکی میاد تاپیک میزنه بچه دارم 

میتوپن بهش که تو الی بلی 

مثلا یعنی ما خیلی حالیمونه

بیشتر ببینید

آره دیگه مثل قبل نیست

قبلا چیزی یاد میگرفت آدم. الان فقط استرس خیانت، دعوا و بحث...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
منم چند بار رفتم حبس😁 ولی خب، از یک ماه بیشتر نبود هیچوقت.واقعا حیف اون صفا و صمیمیت سابق سایت، کار ...

آفرین

میفهمیدن تاپیکی دروغه هم خفت نمیدادن یارو رو

نفرین و آی کفنت کنن آی بری زیر خاکی در کار نبود

الان بگی پق یهو جد و آبائتو یه سره میکشن به توبره و در میارن سوای نفرین ها و ایشالا کارما فلانت کنه ها

همه عصبی، اگرسیو، بی ادب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
دیگه چی بگیم.بعضی کاربرها رسما زوال عقل دارن یا آی‌کیوشون زیر ۸۵ هست.یکی از دلایلی که دیگه از سایت خ ...

بعد میگن وااااا چرا انقد تو وحشی ای

دور از جونت البته

باورت میشه یه تاپیک زده بودن کمپلت راجع به پروفایل من و شخصیت من بود؟ یهو ده نفر گفتن پروفایلتو عوض کن ما خوشمون نمیاد

چخبره انقد نارسیسیست جمع شدن اینجا؟ چی فرض میکنید خودتونو؟ ملکه؟

یا یهو میگن فلانی من بهت گوشزد کردم تو تاپیکم حق نداری نظر بذاری

وات د هل ؟ رئیسمی؟ چرا فک میکنی یادم میمونه کی چی گفت؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید