2777
2789
عنوان

انتظار زیادیه😏اگه بخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 21 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی؟گرفت

یه شلوار جین مدلی که خودم دوست دارم یه دستبند 

یه ست لوازم مراقبت پوستی بعدم بردم بیرون گشتیم با هم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
خودش گفت کادوی گرونانتظار نداری طلا برات بگیره که؟

طلا بگیره که چه بهتر کی بدش میاد 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

ما به آدمایی که همچین رفتارایی دارن میگیم عقده ای یا ندید بدید

تاپیکای قبلتم دیدم ، قیمت تک تک چیزایی ایشون برا شما خریده بودن و مو به مو گفتی وا

ایشالا خدا اینقدر بهت بده که از این عقده ها بیای بیرون و منتظر کادوی چند ده میلیونی واسه یه روز دختر نباشی .

وایییییییی اسی سعی کن از چیزای کوچیک لذت ببری صرفا بخاطر حس خوب هدیه گرفتن مهم نیست چی باشه مهم اینه به یادت بوده  نشین چرتکه بنداز قیمت فلان چیز چقدره وای کادو چی میده من نامزدم رفت جایی برام یه سرکلیدی سوغات اورد ببین مردم از خوشی انقدر ذوق کردم خودت اایت میشی اینطوری