2777
2789

بچه ها من آدم شناس نیستم و هیچوقت نتونستم خوب و از بد تشخیص بدم و ضربه زیاد خوردم
امروز همکلاسیم (پسر هست)پیام داد فلانی (یکی از بچه های کلاس دختر هست)خوابه ،خوایش هم سنگینه گفته بیدارش کنم به کلاس امروز برسه ،بعد قرار شد من بزم دم خونشون بیدارش کنم نشد و گفتم نمیتونم پسره اول اصرار داشت بیا خودم مبارمتون...
بعد اومد پیویم گفت من می‌دونم کدوم مجتمعه فقط نمی‌دونم کدوم ساختمون و واحده بگو میرم بیدارش کنم 
 من یکم شک کردم اما گفتم بلد نیستم واخدشونو 
آخر نرفت 😐بنظرتون الکی گفته میرم فقط میخواستم آدرس خونه رو بلد بشه؟

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر سیریشش. به اون چه که بره در خونه طرفو بزنه بیدار شو.. 😳😳😳😒😵‍💫. ندی ها بهش اصلا. فردا هر اتفاقی برای اون دختره بیفته اول  پای خودت گیره.. حتما هم به دختره بکو فلانی دنبال ادرس دقیق خونه ت بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بهتر ک نگفتی به احتمال زیاد ارهبره دم در دختره ک چیکار😐

یکم گیج شدم 

به پسره نمیخوره آدم بدی باشه 

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

وای خوب کردی ندادی 

به احتمال 99 درصد هدفش همین بود

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
خيلي كار اشتباهي كردي آدرس خونه يكي ديگه رو دادي بهش

ندادم که 

گفتن یادم نمیاد کجا بود

بیشتر ببینید

حس میکنم واقعا میخواسته خونه اونو یاد بگیره. وگرن چه اصراریه واقعا. حالا تهش خواب میموند طرف دیگه. 

اصلا آدرس خونه و اطلاعات دختررو نده بهش. بپیچون. 

بعدا دخترو دیدی بهش بگو ماجرارو. ملایم بگو، که بعدا شری هم نشه، پسره بیاد خر تورو بگیره.

چقدر سیریشش. به اون چه که بره در خونه طرفو بزنه بیدار شو.. 😳😳😳😒😵‍💫. ندی ها بهش اصلا. فردا هر ا ...

چند بار پسره رفته دنبالش آوردتش،خونشون رو بلد بود فقط نمیدونست کدوم واحده 

بیشتر ببینید
اره مشکوکه ب دختره خودت ز میزدی میگفتی

زنگ زدم جواب نداد

بیشتر ببینید
حس میکنم واقعا میخواسته خونه اونو یاد بگیره. وگرن چه اصراریه واقعا. حالا تهش خواب میموند طرف دیگه. ا ...

نه حواسم هست پیام ها پسررو دارم

بیشتر ببینید