2777
2789
عنوان

شک و ترس از خواستگارم

724 بازدید | 57 پست

سلام شبتون بخیر 

دوستم ۱۹ سالشه خیلییییی دختر خوبیه ولی در گذشته یک رابطه دوستی داشته که داخلش معاشقه و.. انجام شده ..

الان یه پسری استاد دانشگاه مون بهش معرفی کرده ، پسره ۲۳ سالشه..

کارت پایان خدمت و لیسانس داره ..

الان مدیر یه کارگاه حقوقش حدوده ۵۰ و ماشین و سرمایه حدود ۱ میلیارد داره ..

دوستم ازش خوشش اومده اما پسره گفته گذشتت خیلییی برام مهمه اگه یه روز چیزی بفهمم وسط زندگی هم باشیم نمیتونم باهات کنار بیام ..

دوستم مونده حالا چیکار کنه

نباید رابطشو با دروغ شروع کنه 

این قضیه یه روزی میفته بیرون گندش در میاد

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زن‌ها همیشه می‌ترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زن‌ها همیشه می‌ترسند اما زن‌ها ترسو نیستند. با تمام این ترس‌ها، مویشان را کوتاه می‌کنند، زیبا آرایش می‌کنند، بلند می‌خندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک می‌کنند.»🤍زن‌های غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین می‌کند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم می‌کند.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست می‌آوردیم و با آنها می‌زیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق می‌رفتیم.» 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باکره هست فقط در حد معاشقه بوده

خوب پس نباید چیزی به خواستگارش بگه و کاملا کتمان کنه و بگه چیزی نبوده

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
عزیزم، فکر می‌کنم دوستت باید خودشو خوب بشناسه و اول از همه به احساسات و ارزش‌هاش اهمیت بده. گذشته هر کسی برای خودش مهمه، اما مهمتر از همه اینه که حالا چه احساسی نسبت به زندگی و آینده‌اش داره. اگه اون پسری که معرفی شده فقط روی گذشته تمرکز کنه، ممکنه نشونه‌ای از این باشه که نمی‌تونه با واقعیت‌ها کنار بیاد. دوستت باید ببینه که آیا این پسر به‌طور واقعی برای آینده و خودش هم ارزش قائل هست یا فقط به دنبال یه تصویر ایده‌آل از طرف مقابلشه. اگه دوستت احساس کنه که نمی‌تونه با شرایطی که این پسر مطرح کرده راحت باشه، بهتره که تصمیم نهایی رو با توجه به خود واقعی‌ش بگیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید