2777
2789
دوستم میگ انقدر دلم میسوزه همیشه میگ تنهام ولی کلی برادر خواهر داره من نمیتونم بگمچیکار کنه به نظرتم ...

بنظر من اول برن ب اون خانواده برادرا خواهرا بگن اگه واکنششون خوب بود بعد ب این بگن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستم میگ انقدر دلم میسوزه همیشه میگ تنهام ولی کلی برادر خواهر داره من نمیتونم بگمچیکار کنه به نظرتم ...

ن ب اون چ ربطی داره بگه دلش میسوزه نگه هم بازم دلش میسوزه بگه ک تنها نباشه و سراغ این مادره هم بیادش...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
تاحدودی

صد درصد دنیای  پسر عوص میشه  گویی که تازه بدنیا امده 

هزاران سوال وهزاران جواب 

چقدر از پدر اصلی متنفر بشه چقدر به مادر اصلی بدبین 

تنها حسن گفتن این راز اینه که خواهرها وبرادرهای اصلی را به دست میاره 

وبه هویت خودش پی میبره 

اما سخت

بیکارن مگه،سمت ما پسره پولدار و لاکچری بود بعد از اینکه فهمید معتاد شد و اوردوز کرد پدر و مادر ناتنی موندن و کلی ثروت بی پایان و یه پسر جوون مرگ شده.در هرصورت اگر صلاح به گفتن باشه نباید بفهمه پدر بدون اجازه مادرش اونو بهشون سپرده حس انتقام میگیره نسبت به ناپدری و نامادری و پدر تنیش.خصوصا که الان مادره هم مرده

به نظرم بهش بگن ،بزارن خودش تصمیم بگیره،اگر اون پدر هم فوت کنه تا آخر عمر این بچه غصه می خوره چرا ند ...

دقیقا حرف دوستمم همینه

ولی میگ مادرشوهرش گفته اون زمان گفته بچه زو نیارین دیگ

ولی میگ مادرشوهرش قشنگ توضیح نمیده حتما ی چیزی هس این افتاده دنبال

یاید باللخره بفهمه... فردا روز پدرشم فوت کنه. تا ابد از ما دو نفر متنفر خواهد د که چرا نزاشتید پدر اصلیو ببینم .این  دین  به گردن مادر شوهرت هست و اون دنیا قطعا به خاطر محروم کردن پدر و پسر از دیدن هم باز خواست میشه..

یاد فیلم انام افتادم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹