2777
2789
عنوان

چرا الکی میگین به دندانپزشکی علاقه دارن بگید به پول علاقه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 80 پست
شما نذار دخترت دندون بخونه چون ممکنه دنبال پول باشه. درضمن از منی که بعد از ۳سال قبول شدم و کلی براش ...

اتفاقا دخترم به من میگه من فقط عشق پولدار شدنم واسه همین رشته تاپ میخوام

مرسی از توصیتون به بقیه گفتیم دخترم به بهداشت فکر میکنه

یعنی پرستار ماهی ۳۰۰ تومن درامد داشت دندون ماهی ۳۰ تومن اون وقت پرستاری عشق بود یا دندان؟

الان درامد خلافکارا و مواد فروشام زیاده پس باید همه مردم عاشق خلاف باشن دگ

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاخره یکی هم باید دندون مردمو درست کنه یا نه؟ اینم یه بیماریه دیگه فرقش چیه با دکتر تا حالا دندون درد نکشیدی ببینی چجوریه اینجوری دکترم میتونی بگی فقط واسه پوله وگرنه کی خوشش میاد چوب بکنه حلق مردم یا شکم مردمو باز کنه، همه هم یجور نیستن من یه دوست دندون پزشک داشتم کارای درمانی انجام میداد فقط بعد ازش پرسیدم چرا کارای زیبایی انجام نمیدی پولش بیشتره گفتش چون اونا بدتر اسیب میزنه من دندون پزشک شدم که درمان کنم نه اینکه بدتر دندون مردمو اسیب بزنم، درامد هم بالاخره واسش مهم بود میخواست دختر مستقلی باشه ولی اینجوری هم نبود که همه چیش فقط پول باشه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

هه هممون ؟ مگه دندون چقدر ظرفیت داره همون پرستار هم اولویت اولش دندون زده😂

خب همون پرستار اگه پرستاری رو نخواد اونقدر پشت میمونه تا دندون بیاره اگه پرستاری آورده پس جزو الویتاش بوده وگرنه مگه دور از جون مرض داره چیزی که علاقه نداره ادامه بده

بعدم طبیعیه همه رشته ها ظرفیت دارن شما چرا همه چیزو پول میبینی 

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بیشتر ببینید
اتفاقا دخترم به من میگه من فقط عشق پولدار شدنم واسه همین رشته تاپ میخواممرسی از توصیتون به بقیه گفتی ...

توی رشته های تاپ با خون دل خوردن پول هست.

به خصوص پزشکیش.

به دخترتون بگید اگه عاشق پوله، حالا پول توی چیزیه که مردم ما دنبالشند مثل ناخن و .... 

چقدر هم راحت پول برای این خدمات میدند ولی وقتی میرن  دکتر یا دندونپزشکی به سختی پول میدند.

(چون گفتید عاشق پوله من این مقایسه را کردم ولی رشته های تاپ کجا از نظر زحمت و ... ارایشگری کجا و اصلا نباید بین رشته های تاپ و ارایشگری مقایسه ای بشه)