2777
2789

تو دهه  های ۸۰و۹۰

دلیلشم چیزی نیست به جز خیانت 

دختر وپسر  ۱۳ساله ای که امروز با اینه فردا با اون  ونتها هدفش سرگرمیه  تازه داره تنوع طلبی رو یاد می گیره

زمانی که باید به فکر درسش باشه به فکر جنس مخالفه 

من دوستی رو تو سن بالای ۲۰به قصد ازدواج (یعنی بخواهد آشنا بشه که یکی رو برای شریک زندگیش انتخاب کنه 

)مجاز می دونم 

به خدا که دیدم طرف ۱۳سالگی رفته تو رابطه  ۲۰سالگی خواسته باشن ازدواج کنه تو سن ۲۰چند سالگی ازش جدا شده

چون تفکر یه بچه ۱۳ساله با وقتی که بزرگتر می شه به ۲۰چند سالگی می رسه  متفاوته 

لطفا نگید به تو چه این ذهنیته منه 

شاید نظر شما این نباشه ومخالف باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون زن بی حیا زیاد شده  بلا نسبت خانوم های با شخصیت ) 

مرد ها هم که هول و از خدا خواسته و بی شخصیت 

قدیما فامیل ،همسایه حرمت داشت 

الان مرد می‌ره با همسایه .........

تف ب روزگار. 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
والا من از دیروز چند تا خبر طلاق دهه شصتی رو شنیدم که واقعا آدم حسابی بودن و کلی هم متعهدوای به جدید ...

کلا طلاق بوده کم وبیش از قدیما 

ولی تو دهه ۸۰،۹۰خیلی بیشتر خواهد بود

چون زن بی حیا زیاد شده بلا نسبت خانوم های با شخصیت ) مرد ها هم که هول و از خدا خواسته و بی شخصیت قد ...

بابام تعریف می‌کنه میگ‌قبلنا تو روستا سر زمین کار میکردیم شب دختر پسر جفت هم میخابیدیم میگه همه رو ب چشم خواهر می‌دیدیم اصلن میگه همه جون 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابام تعریف می‌کنه میگ‌قبلنا تو روستا سر زمین کار میکردیم شب دختر پسر جفت هم میخابیدیم میگه همه رو ب ...

جوون بودیم ولی اصلن هیزی و فساد به ذهنمون خطور نمیکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی شون می گفت با دوست پسرم ازدواج می کنم نتونستیم زندگی کنیم طلاق می گیریم

دختر خواهر من الان ۱۹سالشه سال آخر دبیرستان خیلیا تو کلاسشون یا متاهل یا طلاق گرفته بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40