2777
2789

💚چله کلیمیه💚

سلام به بهترین دوستای خودم😍

دوستای خوبم از (سه شنبه ۹ اردیبهشت)که اول ماه ذی القعده اس،چله ی کلیمیه شروع میشه،علماخیلی تاکید کردن برای رسیدن به حوائجتون این چهل روز بهترین زمانه توسال،قششنگ این پیام رو بادقت بخونید کامل توضیح میدم که چیه وچه کارایی باید بکنیم😊

ما درکل سال میتونیم چله بگیریم اما علما گفتن بهار چله گیری همین تایمه.

تو قران هم این درمورد این چهل روز ایه داریم:(سوره اعراف ایه ۱۴۲)

و ما به موسى سى شب وعده گذاردیم سپس آن را با ده شب دیگر تكمیل نمودیم به این ترتیب میعاد پروردگارش (با او چهل شب تمام شد.

✳پیامبر عزیزمون در مورد چله گرفتن فرمودن:

هر کس چهل روز خود را براى خدا خالص کند چشمه‌هاى حکمت از قلب وى بر زبانش جارى مى‌شود.( نهج الفصاحه ص 738)

💯اول یه سری قرار باهم میزاریم:

🚫۱_سعی کنیم تو این چهل روز بیشتر مراقب چشم و زبونمون باشیم،بیشترمراقب رفتارمون باشیم،دروغ وتهمت وغیبت کمتر انجام بدیم،پیجا وکانالای بیخودی که فقط باعث گناه وترویج گناهن رو انفالو کنیم تا چشمامون کمتر به گناه الوده بشه.

🚫۲_تواین چله تاجایی که میتونیم نمازمون رو اول وقت بخونیم و دائم الوضو باشیم.

✴۳_کل ثواب اعمالمون روتواین چهل روز هدیه کنیم به امام مهربونمون امام زمان.

۴_حالا بریم سراغ دعاها وذکرا:

👈هرروز هر ذکر یا دعایی که خودتون بخواید (محدودیت زمانی ندارن،هرتایم وساعتی میتونید)البته واجب نیست همشو هم انجام بدید هرکدوم رو دوست داشتید به تنهایی هم میتونید:

چند نمونه از دعاها و ذکرا رو میذاریم به جز اینا هر چی خودتون بخواید هم میشه

❤️دعای مشلول(یکی از زیباترین دعاهاست وخیلی خیلی حاجت میده و این دعا رو ما میخوایم بصورت گروهی شروع کنیم هرکی دوست داشت دعای مشلول رو شروع کنه با ما البته اجباری نیست)

❤️زیارت عاشورا

❤️دعای یستشیر

❤️سوره یاسین

❤️ذکر صلوات:روزی۳۵۰مرتبه

❤️ذکر یا بصیر روزی۳۰۳مرتبه

❤️ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه روزی هفتاد مرتبه

❤️نماز استغفار

❤️ذکر لااله الا الله روزی هزار مرتبه

👈👈هرکی پایه است به هرنحوی حتی باگفتن یکی ازاین ذکرا تو این چله شرکت کنه،۵تاصلوات بفرسته😌

🔆شروع چله:سه شنبه نهم اردیبهشت تا ۱۰ ذی الحجه عید قربان

✅لطفا لطفا این پیام رو برای دوستانتون و کانالها و گروههایی که دارید با لینک کانال بفرستید تا همه از این فرصت استفاده کنن.برای خودتون هم سیو کنید.

دعابرای سلامتی وظهور امام مهربونمون یادتون نره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرائت قرآن، خواندن زیارت جامعه کبیره، ذکر لااله الاالله روزی۱۰۰۰ مرتبه، صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه، ذکر یابصیر ۳۰۳ مرتبه و نیز ذکر استغفار در این 40 روز هر روز ۷۰ مرتبه. 

قرائت زیارت وارث یا زیارت عاشورا و یا حدیث کسا ، سوره حشر و فجر هم در چله گرفتن توصیه شده است.

🌹چقدر زیباست که ثواب این چله یا یکی از اعمال به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) باشد.

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
💚چله کلیمیه💚سلام به بهترین دوستای خودم😍دوستای خوبم از (سه شنبه ۹ اردیبهشت)که اول ماه ذی القعده اس ...

ممنونم ازتون🤍🌤🌱✨

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
قرائت قرآن، خواندن زیارت جامعه کبیره، ذکر لااله الاالله روزی۱۰۰۰ مرتبه، صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه، ذکر یا ...

ممنونم از لطفتون❤🌤🌱🙏

سلام دورت بگردم من الهی
خوبی قند عسلم؟
عذر میخوام ازت
من اون تاپیکم رو که پیامت توش بود پاک کردم اما یادم مونده بود پیامت رو

اولا ممنونم
خیلی برام ارزشمند بود که تولدم رو یادت موند🥹❤️🫂
از همه بیشتر از این خوشحالم که نوشته هام استرس رو ازت دور کرد
میدونم نوشته هام روی لب خیلیا خنده میاره
اما اینکه استرس رو از کسی دور کنه خیلی برام ارزشمند تره
امیدوارم کنکورتو خوب داده باشی و همون چیزی بشه کت می‌خواستی
راستی
وقتی قبول شدی(که مطمئنم میشی) تاپیک که زدی من رو هم تگ کن باشه؟

سلام دورت بگردم من الهی خوبی قند عسلم؟ عذر میخوام ازت من اون تاپیکم رو که پیامت توش بود پاک کردم اما ...

ایوااای منننن:))))🫂❤قربون قلب مهربون شما:))) 🤍🌱🌤

اینبار من باید شرمنده شم بخاطر دیر جواب دادن:)))🤍

نوشته هاتون واقعااا عالیه اصن یه تراپی تمام عیاره یه جورایی انگار من جایی رو پیدا کردم که میتونم افکارمو فراموش کنم و چند ساعتی به دور از اون افکار توی یه دنیای دیگه به سر ببرم تایپک هاتون شده برام یه جور پناهگاه،پناهگاه من از افکارم و حتی شده چون نمیخاستم اون داستان تموم بشه هر قسمت رو اروم تر میخوندم یا دوبار میخوندم تا مدت زمان بیشتری طول بکشه:)))

و هر بار که خوندم براتون از ته ته قلبم ارزو کردم زندگبتون به شیرینی قلمتون باشه:)))🤍🌱

[QUOTE=381008106]سلام دورت بگردم من الهی خوبی قند عسلم؟ عذر میخوام ازت من اون تاپیکم رو که پیامت توش ...

چجوری عذرخواهی کنم که ببخشی؟😂😂😂😂

من معذرت می‌خوام قند عسلم

نگاه به خنده هام نکن من گیر کردم توی افکارم 

الان یادم اومد که ریپلایم کرده بودی و یادمه اون شب خیلی حال روحی خوبی نداشتم که پاسخ بدم

معذرت می‌خوام

الهی قربونت برم من

نمیدونم دربرابر محبتت چی بگم؟

خیلی شرمنده م کردی دورت ببخشید 

خیلی لطف داری به من خدا کنه لایق این محبتت باشم

خداروشکرررررر که به دردت خورد گلگلیییییی❤️🫂

امیدوارم دفعات بعدی که تاپیکامو میخونی برای فرار از افکار و استرس نباشه و با خیال آسوده بخونی

یادت نره خیلی برای من عزیزی❤️