2777
2789

اول بهانش این بود میخوام خونمو عوض کنم گفتیم اوک بیا زنداداشمم طفلی چیزی نمیگفت

بعد دیدیم نه وسایل جمع کردن نه چیزی گفتیم برگرد خونت دیگ خودت هیچی همسرت شاید راحت نیست اینجا که گفت میفروشم خونرو گذاشتن بنگاه بفروشن

خونه مامانم دو طبقست اینا طبقه دوم میمونن

داداشم وابستست به مامانم ولی مامانم بیجاره قبل از اینکه برن سر خونه زندگیشون با یه ترفندی فاصله گرفته بود از داداشم الان باز شروع شده

زنداداشم خیلی دختر خوبیه که تا الان هیچ اعتراضی نکرده ولی امروز به من گفت حرف بزنین باهاش بریم سر خونه زندگی خودمون حق داره واقعا

نمیدونم چیکار کنم بریم دنبال زنداداشم و بچش ببریمش خونه خودش تا داداشم مجبور شه بره یا چی😑

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه بردار بی فکری واقعا اون زن نیاز به زندگی خودش رو داره نیاز به خونه خودش حریم شخصی خودش راحت بودن داره 

خیلی جدی باهاش صحبت باید بشه ک بره خونه خودش هیچکس خونه هیچکس نمیتونه راحت باشه بعد ازدواج حتی خونه پدرومادر خودش

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
این گره روفقط مامان وبابات میتونن بازکنن محکم‌بهش بگن پاشه بره سرخونه وزندگیش

بابام فوت کرده

مامانمم بیچاره خودش مریضه فقط زبانی میگ برو سر خونه زندگیت هر وقت دلت میخواد بیا سر بزن ولی فقط برو سر زندگی خودت

لایک نکن خواهر منننن  
وا خب خونه خودشون بشینن مگه فروش نمیره؟خورد و خوراکشون باهمه؟شاید بخاطر هزیته ها اومده اونجا

نه بابا 

خرج خونه مامانمم داداشمم میده دیگ یه بخشیشو

لایک نکن خواهر منننن