2777
2789

انشاالله خدا به بدترین شکل جوابتونو بده و آسیبش رو ببینید تا یاد بگیرید کسی که نمیشناسید قضاوت نکنید چقدر دلتون سیاهه و کثیفید 

طرف تاپیک زده درباره مطلقه ها منم گفتم پسرا اکثرا دنبال مطلقه ان، طرف اومده میگه تو حسودیت میشه که کسی سمتت نمیاد و ازدواج نکردی😐اونا از تو جذابترن حتما زشتی و فلان چقدر یه آدم میتونه پست باشه درباره کسی نمیشناسه و ندیده بیاد اینطوری حرف بزنه انشاالله ضربه حرفاتو بخوری

بیخیال باش

بعضی کامنتارو که میبینی فک میکنی گوشی دست یه بچه سرتقه که هنوز نمیدونه چجوری صحبت کنه

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

بیخیال باشبعضی کامنتارو که میبینی فک میکنی گوشی دست یه بچه سرتقه که هنوز نمیدونه چجوری صحبت کنه

دقیقا بعدشم میگه نمیخام دل کسی رو بشکونم دیگه میخواهی چی بگی که دل طرف بشکنه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما چرا درباره زن مطلقه اینقدر بد حرف زدید اونجا؟

نگران نیستید خودتون ضربه حرف‌هاتون رو بخورید؟

پسرا دنبال زن مطلقه‌ن چون فکر می‌کنن زن کالاست و حالا که طلاق گرفته دیگه هرکاری بخوان می‌تونن بکنن و این از خراب بودن خودشونه ربطی به زنای مطلقه نداره.

شما چرا درباره زن مطلقه اینقدر بد حرف زدید اونجا؟نگران نیستید خودتون ضربه حرف‌هاتون رو بخورید؟پسرا د ...

خب منم همینو گفتم،گفتم دیدم اطرافیانم با زن مطلقه رابطه دارن،چه ربطی به حسادت یا جذابیت نداشتن داشت؟!که میاد انقدر بد حرف میزنه بعدم بقیه که بدتر گفته بودن من اصلا چیز بدی نگفتم

تو اون تاپیک هرچی دلتون خواست درباره مطلقه ها گفتین الان اومدی ادای مظلوما رو در میاری عزیزم؟

من حرف بدی نزدم،گفتم اطرافم دیدم این موردو زیادم دیدم...کجاش بد بود؟

خب منم همینو گفتم،گفتم دیدم اطرافیانم با زن مطلقه رابطه دارن،چه ربطی به حسادت یا جذابیت نداشتن داشت؟ ...

گفتی مردا سمت زنای مطلقه می‌رن چون خرابن! چرا خرابن؟ چون قبلا ازدواج ناموفق داشتن؟ یا مثلا علم غیب دارید که خرابن؟ و دلیلش هم کالا بودن زنه که می‌رن سراغ زن مطلقه پ اصل بدی از طرف اون مرده نه زن‌

تا وقتی اینقدر راحت قضاوت می‌کنید و به بقیه برچسب خراب می‌زنید انتظار برخورد بهتری نداشته باشید.

ضمنا گفته بودی حتما مطلقه‌ای که بهت برخورده‌ 

هرکی با شما مخالفت کنه یعنی مشکل داره؟؟ 

گفتی مردا سمت زنای مطلقه می‌رن چون خرابن! چرا خرابن؟ چون قبلا ازدواج ناموفق داشتن؟ یا مثلا علم غیب د ...

مگه من گفتم همه ی مطلقه ها؟!بعدم این خانوم بد حرف زد اول منم‌اونجوری جوابشو دادم وقتی اومده چرت و پرت میگه چی بگم

شما چرا درباره زن مطلقه اینقدر بد حرف زدید اونجا؟نگران نیستید خودتون ضربه حرف‌هاتون رو بخورید؟پسرا د ...

عزیزم به چشم کالا نمیبینن فکر میکنن همه چی پوله بابا طرف ادمه همه چی پول و مهریه نیست فکر میکنن زن بانکه مرکزیه

قضاوت فقط کار خداست

اتفاقااا من دیدم الان دیگ اکثر پسرها تمایل دارن خانم های مطلقه و بیوه بگیرن 

دلیلش ام  سخت نگرفتن تو ازدواج بعدی هست واس خانم 

ولی دخترا  پدر پسر و در میارن سر مهریه و جهاز خونه عروسی

قضاوت فقط کار خداستاتفاقااا من دیدم الان دیگ اکثر پسرها تمایل دارن خانم های مطلقه و بیوه بگیرن دلیلش ...

خب منم همینو گفتم اومده میگه حسودی و زشتی چه ربطی داره

مگه من گفتم همه ی مطلقه ها؟!بعدم این خانوم بد حرف زد اول منم‌اونجوری جوابشو دادم وقتی اومده چرت و پر ...

می‌دونی یه چیزی هست می‌گه اگه سگ گازت گرفت تو گازش نمی‌گیری. هرچند حرف ایشون بعد از حرف شما بوده‌.

نگفتی همه گفتی بیشترشون. آمار خاص و مشخصی دارید مبنا بر این موضوع که بیشتر زنای مطلقه‌ خرابن؟ خراب بودن تو تفکر شما یعنی چی اصلا؟؟ بحث همه یا بیشتری نیست‌.

بحث اینه که آزار و اذیتی که زنای مطلقه می‌بینن رو دلیل بر خراب بودن اونا می‌بینید نه خراب بودن جامعه.

قضاوت فقط کار خداستاتفاقااا من دیدم الان دیگ اکثر پسرها تمایل دارن خانم های مطلقه و بیوه بگیرن دلیلش ...

اشنامون بیوه بود شوهر کرد دوباره والا شوهر دومیه بدتر از اولیه اس اتفاقا خیلی خانم کم توقعیه