2777
2789
عنوان

پسرم شبیه کسی که نباید هست

| مشاهده متن کامل بحث + 12090 بازدید | 320 پست
😂😂😂🫠🫠🫠 اگه شبیهه اونا بشه پس میدم ب خودشون 😁😆😆😆

بخدا که اصلا نمیتونی یه دقیقه ازش جدا بشی وقتی به دنیا بیاد🫂 حتی نمیخوای کسی نگاهش کنه انقد که شیرینه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم شبیهه پدرشوهرمه سیب دونصف

شوهر منم کپی برابر اصل باباشه مو‌ نمیزنه اصلا هیچی فقط شوهر من الان سیبیل نداره اون سیبیل داره.

پدر شوهرم تریاک اینام می‌کشه موهاش پره جوان مونده البته سنی ام‌نداره 

مادر شوهرم 13سال بزرگتر از شوهرمه پدر شوهرم 17سال بزرگتر از شوهرمه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکی بود میگفت بچه ای به دنیا آوردم تا جایی که فامیل خودم و همسرم شناختیم شبیه هیچکدوم نبوده از متخصص ژنتیک سوال کردن گفته شبیه هفت پشتشه🤷‍♀️ یه سری دلیل علمی آورده البته

☘️☘️

اره من رو خواهرم امتحان کردم وقتی مادرم باردار بودش شباهت پیدا کردالبته حالت ابرو و رنگ چشمش به خودم ...

عزیزممم واقعا جالبه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید
بخدا که اصلا نمیتونی یه دقیقه ازش جدا بشی وقتی به دنیا بیاد🫂 حتی نمیخوای کسی نگاهش کنه انقد که شیری ...

ای جانمم قربونش برم 

خواهرم دیروز میگه میخواستم بهت بگم بچه رو شیر خشکی کنی ک ی روزایی جای من باشه🤣🤣🫠 گفتم من از الان روزشماری میکنم بیاد بغلم عمرا ک بتونم ی لحظه ازخودم دورش کنم خخخخ

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

شوهر منم کپی برابر اصل باباشه مو‌ نمیزنه اصلا هیچی فقط شوهر من الان سیبیل نداره اون سیبیل داره.پدر ش ...

چجالب چ کم سن وسال بودن بچه دار شدن 

تریاک مگ جوون نگه میداره؟ اعتیاد ک ادمو فرسوده وپیرار نشون میده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

ای جانمم قربونش برم خواهرم دیروز میگه میخواستم بهت بگم بچه رو شیر خشکی کنی ک ی روزایی جای من باشه🤣� ...

ای جون نینی از الان یه عالمه خواهان داره

چه خاله ی مهربونی داره خدا همتونو حفظ کنه انشالله

ای جون نینی از الان یه عالمه خواهان دارهچه خاله ی مهربونی داره خدا همتونو حفظ کنه انشالله

قربونت برم ن بابا این خالشم فقط حرف میزنه ی خاهر بیخیالی دارم‌من نوبره بخدا یوقتایی شوهرم میگه این خواهرت از تولپ لپ دراومده 🤣🤣🤣

چجالب چ کم سن وسال بودن بچه دار شدن تریاک مگ جوون نگه میداره؟ اعتیاد ک ادمو فرسوده وپیرار نشون میده

تریاک مورو سفید نمیکنه چهره رو پیر نمیکنه 

خاصیت داروییم داره

زیاد از حد اون بافوریا ضرر داره این سیخ و سنگیا ضرر نداره چون کمه . 

بعدم تو‌روستای اینا همه مردا میکشن .مثلا مهمون براشون بره با تریاک اینا پذیرایی میکنن نباشه یعنی بی حرمتی به مهمون 

اما پدر شوهرم معتاد نیست به گفته خودشون هفته ای دوسه گرم میکشه 

اما شوهر عمه من معتاده روزی ۴۰تا۵۰گرم با بافور میزنه

ای جون نینی از الان یه عالمه خواهان دارهچه خاله ی مهربونی داره خدا همتونو حفظ کنه انشالله

قربونت برم شمااروهم خداحفظ کنه مهربونم مامان فندقی قشنگ

قربونت برم ن بابا این خالشم فقط حرف میزنه ی خاهر بیخیالی دارم‌من نوبره بخدا یوقتایی شوهرم میگه این خ ...

ببین بچه خواهر انقد عزیزه انگار بچه خودته

حتی اگه چشم دیدن خواهرتم نداشته باشی بچش برات خاصه

قربونت برم شمااروهم خداحفظ کنه مهربونم مامان فندقی قشنگ

عشق منیییییییییییی دوستم بوووووس 🫂

ببین بچه خواهر انقد عزیزه انگار بچه خودتهحتی اگه چشم دیدن خواهرتم نداشته باشی بچش برات خاصه

اینم براش عزیزه ولی بیخیاله کلا اهلش نیس پاشه بیاد خونمون سختشه خاهرم یسره کل دغدغه اش خودشه وبچه هاش وشوهرش