2777
2789
عنوان

باورم نمیشه انقد خیانت زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 102 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بعد از اون اتفاقات فضای جامعه عوض شد خیانت هم زیاد شد

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید
عزیزم راجب اون کانالا فکرت مشغول نکن چون اونا فیکن ینی پول میگیرن بلاک میکنن😂😂من تاا ته ته تلگرام ...

خب شد گفتی خیالم راحت شد

اخه شوهرم بیچاره اهل اینکارام نیست

انشالله ک هیچ کس خیانت نبینه

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
بیشتر ببینید
خب شد گفتی خیالم راحت شداخه شوهرم بیچاره اهل اینکارام نیستانشالله ک هیچ کس خیانت نبینه

اره اولا ک اون چنلا خصوصی هستن چون فی لتر میکنن اگ عمومی باشه  پس چجوری ممبر میگیرن؟ پول میدن ب چنلای فیلم اونا قفل میکنن ت رباتاشون مثلا چنل فیلم سینمایی عه یا مثبت ۱۸ طرف میخاد فیلم بیینه میگ جوین شو تو این تا فیلم بدییمت بعد اصلا طرف یادش میره لف بده همونجا میمونه شاید خودشم اصلا ندونه ک عضوه چون تعداد زیاده

از طرفی اون چنلا کلا فقط پول میگیرن بلاک میکنن خیالت راحت راحت اون روحشم خبر نداره اصلا عضو همیچن جاییه