2777
2789
عنوان

بعضی انساها شیطانند

256 بازدید | 21 پست

بعضی حرفهایی که ادما پشت سر هم میگن زندگیها رواز هم میپاشونند با دخالتها با تهمتها با گمانه زنی ها با دلبریها با چشم چرانی ها  با شایعه سازیها و ....زنو مرد روبا هم بدمیکنن خانواده ها روبه هم بدبین میکنند اینا کار یه ادم عادی نیست اینا کارهمون شیطانه و بعضیها که راحت بهش سواری میدن

وما ادمها که برای هر کار بدمون یه توجیه میاریم 

خدایا شیاطین درون و بیرون رو از زندگیمون دور کن .

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

من ممکنه از دست کسی شاکی باشم غر بزنم و پشت سرش یه ذره حرف بزنم اروم بشم ولی هیچوقت کاری نمیکنم زندگی کسی بپاشه 

ولی میشناسم اینجور ادمارو 

الان چند ماه خیز برداشتم اینطور ادمارو تو فامیل غربال کنم و بشونم سرجاشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیدم تو اطرافیان با یه حرف احمقانه از روی حسادت یا بد ذاتی ابروی یک نفرو بردن پشت سرش شایعه ساختن و زندگیشو خراب کردن 

یا زوجهایی که با دخالت خانواده ها اونم بحاطر حسادت از هم جدا شدن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام میشه سوالی از شما بپرسم 

دختر ۱۰ساله ام تیک چشم داره .یکساله داره دکتر روانپزشک هم بردم هالوپریدول داد میخوره خوب نشده .گاهی خوب میشه باز شدت میگیره 

با کمترین مشکلی شدید میشه مثلا هیجانی یا عصبی میشه 

خیلی اذیته دلم براش 

واقعا نا امید شدم خوب میشه یا نه ؟

دکتر مغز و اعصاب هم قرتره ببرم ولی واقعا دارو ها انار فایده ندارن فقط خواب میکنن یا افسرده ادمو 

دختر من شاد و پر انرژیه ولی این مشکلو بابت هیجانش داره 

همیشه هم جو خونه ارومه ولی خودش بتبت یه چیز کوچیک تنش ایجاد میکنه .به تیکش هم توجه نمیکنیم اما خودش میدونه داره و بابتش اذیته میگه هروقت سعی میکنم نزنم چشمام میسوزه و حس بد داره 

یعنی امیدی به خوب شدنش هست راهنمایی هست منو کنی ؟

بیشتر ببینید
دیدم تو اطرافیان با یه حرف احمقانه از روی حسادت یا بد ذاتی ابروی یک نفرو بردن پشت سرش شایعه ساختن و ...

اووووه بیا فامیل همسرم ببین 

من چون خیللللی مهمان رو دوست داشتم 

و خانواده همسر کلا فامیلشون اصلاااااا اهل رفت‌و‌امد نبودن 

شروع کردم دورهمی های خانوادگی یا فقط خانمانه با خانمای فاملشون راه انداختم 

دیگه کاملا موتور بعد دوسال روشن شد 

اما متاسفانه این صمیمیت من باعث شد به خودشون اجازه بدن یه حرفی بزنن که دوبار شدید اشک من در اومد 

و دعوای بعدی شد 

ولی هیچ اثری رو زندگی فرد حرف‌زننده نگذاشت 

فکر میکردم سر زندگی بچش میفهمه اینحرف چطور اتیش انداخت 

مثل برادر و زن برادرم در ظاهر دوست و خیر خواه ولی درباطن دشمن

باز خوبه ظاهر حفظ میکنند 

خیلیها ظاهرشونم کریح و شیطانی شده

بیشتر ببینید

یه زن و شوهر رو میشناسم  که پسرشون ازدواج کرده و با زنش مشکلی ندارن چند سال زندگی کردن...

یه بار عروسه دلخوریاشو که حقم داشت بهشون گفت به جای اینکه به خودشون بیان هییییی میرفتن میومدن هر دو به پسره میگفتن واییییی بچه دار نشین فقط... مواظب باش که بچه دار نشی و مداممممم ورد زبونشون این بود که بچه دار نشو از زنت که مثل فلانی راحت طلاق بگیری