2777
2789

اگه بدنیا نمیومدم، حتما طلاقش میدادن

اون زن عفریته که مامان بزرگمه به علت نازا بودن عروسش طلاقش میداد 

و مامانم خوشبخت میشد، هرجا زندگی میکرد الان خوشبخت تر بود.. کاش بدنیا نمیومدم

کاش بابام یه کم غیرت داشت رو زنش تا خانوادش اینقدر اذیتش نکنن

من الان چیکار کنم چه دکتری ببرم حال روحی مامانم خوب بشه بعد اونهمه شکنجه 😭😭😭

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
تو خودتم آسیب دیده ای متاسفانه 🥲

خیلی 

ولی هیچوقت نمیذارم روحمو آلوده کنن اون کابوسا

الان مامانم در شرایطیه که باهاش حرف میزنی می بینی کلا یه نقطه دیگه رو نگاه میکنه

میگه مغزم خراب شده. میگه همش توهم میزنم

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم شایدم شما فرشته نجات مامانتی از کجا معلوم اگه طلاق میگرفت خوشبخت بود شاید خودشو نابود میکرد اصلا ب اینچیزا فکر نکن خدا خواسته تو الان کنار مامانت باشی خب؟ پس اروم باش و با مامانت صحبت کن شاید همچی اونقدر ک تو ذهن تو برای مامانت بد و داغونه بد نباشه من خودم یک مامانم شاید مشکلی داشته باشم ولی اصلا نمیخوام ذره ای ذهن بچم درگیرش بشه ناراحتی بچم از هرچیزی بیشتر بهمم میریزه پس تو فرشته ای هستی ک میتونی مامانتو شاد کنی با شاد بودن خودت اگه حالش خیلی بده ببرش روانپزشک دارو بگیره

دنیا بی رحمه

بعضی ها توش خوش شانس هستند وبعضی بدشانس

بدشانس ها موش آزمایشی دانشمندان آینده میشن تا بالاخره بتونند دنیا را درست کنترل کنند تا دیگه کسی متضرر نشه.

بدشانسی تو کشورهای جهان سوم خب بدتره.

بالاخره هر کسی باید با سرنوشتش زندگی کنه تا به پایان برسه، البته مشاور های خوب هم میتونند راهنمایی های درستی بکنند تا مشکلات کمتر بشه

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

با خودت و اون مهربون باش، تا میتونی خودتو سرحال نشون بده، کارهایی انجام بده که علاقه داره ولی نخ اینکه مسیرت رو از علاقه های خودت جدا کنی،برنامه های خودت تو اولویته، الان دیگه تو دو داره، ضعفش رو تبدبل کن به قدرت ، تو بچه بودی نتونسته جدا بسه، عوضش الان یه دحتر قوی داره ، مشاور خوب کم پیدا میشه، از chatgpt با گوگل و فیل تر شکن وارد شو مشاوره بگیر

خیلی ولی هیچوقت نمیذارم روحمو آلوده کنن اون کابوساالان مامانم در شرایطیه که باهاش حرف میزنی می بینی ...

ببرش پیش روانشناس حتما ممکنه چندسال درمانش طول بکشه تو خودتم باید بری پیش روانشناس حتما 

عزیزم شایدم شما فرشته نجات مامانتی از کجا معلوم اگه طلاق میگرفت خوشبخت بود شاید خودشو نابود میکرد اص ...

کلی داروی روانپزشکی خورد. اصلا تاثیر ندارن 

بیشتر ببینید
با خودت و اون مهربون باش، تا میتونی خودتو سرحال نشون بده، کارهایی انجام بده که علاقه داره ولی نخ این ...

سعیمو میکنم 

آخه واسه مغرش چیکار کنم😭😭 میگه توهم میزنم آدمای دیگه تو سرم هستن

هرچی روانپزشک بردیم دارو دادن فقط خوابید

بیشتر ببینید
ببرش پیش روانشناس حتما ممکنه چندسال درمانش طول بکشه تو خودتم باید بری پیش روانشناس حتما

من که تراپی میرم 

ولی واسه مامانم فک نکنم جواب بده 

حرف زدن از گذشته حالشو بد میکنه

بیشتر ببینید