2777
2789
عنوان

تاحالا شده وقتی میرید بیرون یکی بهتون بگه خوشگلید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست
مثلا تیپتون چطوریهیعنی شبیه حوری بهشتی هستید؟اخه من اونقدراهم زشت نیستم ولی خب حوری هم نیستم..شاید ب ...

ببین من خوشگل نیستم

فقط سفید و تپلم معیاری ک خیلیا دوس دارن واس همین پیشنهاد زیاد دارم

سَر بر سَر و.....لَب بر لَب و......💋👄 آغووووش تو ای یار😘 رویایِ منِ عاشقِ دیوانهِ همین است😜❤

نه عزیزم هیچکسی زشت نیست با خودت همچین فکری نکن. 

شاید چهرت جدی هست کسی نمیاد جلو ‌

اتفاقا خیلی اینجوری خوبه .چون درگیر مزاحمت و آزار و ..هم نمیشی .به جاش یه آدم درست به طرز مناسب یه روزی میاد تو زندگیت .

واقعا اینکه تو خیابون دنبال آدم باشن یا پیشنهاد بدن یا خواستگاری کنن خوب نیست من هم چندشم میشه هم واقعا بدم میاد احساس میکنم مشکل از رفتارمه که طرف جرعت کرده بیاد جلو پیشنهاد بده یا تعریف اضافه کنه و ...(البته وقتی خانوم ها ازم تعریف کنن خیلی خوشحال میشم این موضوع فقط راجع به پسراست )

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم هیچکسی زشت نیست با خودت همچین فکری نکن. شاید چهرت جدی هست کسی نمیاد جلو ‌اتفاقا خیلی اینجور ...

کاری به پسرا و اینا ندارم ولی خب یه جورایی ادم اعتماد بنفسش میره بالاتر ولی خب هربار که رفتم بیرون هیچ

نمیدونم من فکر میکردم باید شبیه حوری بهشتی باشی که یه نفر بیاد بهت بگه وای چقدر خوشگلی ولی الان فهمیدم به دخترای خیلی عادی و معمولی هم که دوستام باشن میگن وای هیچکی تاحالا از چهره ی من تعریف نکرده یعنی من حتی معمولی هم نیستم

خب پوستم خرابه صورتم کج کوله نیست که 

برای من پیش اومده خیلی نه برای رابطه و اینا مثلا رفتم مطب گفتن وای چقد خوشگلی یا تو تاکسی اینا یا تو ...

چه شکلی هستید مثلا  سفید مو بور چشم سبز  یا چشم ابرو مشکی لب سرخ سفید...  

کاری به پسرا و اینا ندارم ولی خب یه جورایی ادم اعتماد بنفسش میره بالاتر ولی خب هربار که رفتم بیرون ه ...

قطعا یه حس جدی بودن یا وقار و جذبه دارید که باعث میشه کسی خودشو در حدتون ندونه که بخواد جلو بیاد و چیزی بگه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه که بگم همیشهههه ولی دو سه بار شده

اما از لباس و کفش و ناخن و اینام خیلی شده فکر کنم بیشتر از خوشگلی، سلیقم خوب باشه😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
کاری به پسرا و اینا ندارم ولی خب یه جورایی ادم اعتماد بنفسش میره بالاتر ولی خب هربار که رفتم بیرون ه ...

معیارای زیبایی فرق داره . از نظر یکی چشما خوشگل باشن طرف قشنگه . یکی به دماغ توجه میکنه . از نظر من هرکی لبخندش قشنگ باشه قشنگه 

به من حقیقتا زیاد گفتن ولی معمولی هستم . قبل از اینکه عمل بینی زیاد بشه اکثرا اسم دکتر می‌پرسیدن که ببینن کجا عمل کردم ولی خب فرم بینی ام همینطوری .چند نفر جلو شوهرم تعریف کردن از من که غریبه بودن و آدم گذری بعد شوهرم باد کرد رفت تو قیافه 

چه شکلی هستید مثلا سفید مو بور چشم سبز یا چشم ابرو مشکی لب سرخ سفید...

من سبزه ام و چشم و ابرو مشکی دماغم طبیعیه عمل نیست خیلی کوچیک نیست ولی اونقدر بزرگ هم نیست که تو ذوق بزنه کلا هیچکاری رو صورتم نکردم ولی یکم آرایش میکنم