2777
2789

از اولین ماه تاالان ک هفت ماهم هست حتی یبارم تهوع و استراغ نداشتم اصلا نفهمیدم باردارم جوری ک همه رو خودم گفتم باردارم کسی نمیفهمید 

از بس بهم گفتن وای وای وای از بس بهم گفتن چ سرحالی از بس بهم گفتن خوشبحالت ک س چهار روزه شدم میتی ک بمیرم و نمیرم گرسنم میشه درحد مرگ ولی هیچی از گلوم پایین نمیره 

ماها اخرم ک وزن گیری و باید خوش خوراک باشم شدم مثل ی پیت ک هیچی دلم نمیگیره

از بس گریه کردم چشمم خون شده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاخره بارداریه سختی داره این یه ماهم میگذره میره بچتو میگیری بغل تموم میشه حرص نخور

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
مامان خانوم بی ادب نشوسعی کن غذاهایی که دوست داری رو بخوری

اصلا هیچی دوستندارم دارم میمیرم از گرسنگی از شانس بد اسهال شدم معدمم ریخته بهم جوری ک سرم میزنم فقط 

ناراحتم از این بختم ک دقیق باید ماهای اخر اینطور میشدم

اثرات بارداری باعث شده یکمی اعصابت بهم بریزه بعدم کباب تیکه ای کم کم بخور اشتهات باز بشه

دیشب شوهرم درست کرد منک انقدر کباب دوستداشتم تابوش بهم خورد استفراعم امد ب طرز عجیب غربی بریدم ازغذا

بالاخره بارداریه سختی داره این یه ماهم میگذره میره بچتو میگیری بغل تموم میشه حرص نخور

از این نگرانم ک بچه وزن نگیره از شانسم ناراحتم 

ماها اول چ چیزها ک نمیخوردم الان ک خوردن مهمه هیچ نمیخورم

کسی میپرسه 

بگو الحمدالله 

زیاد توضیح نده فلان و ...

اصلا نگو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
اصلا هیچی دوستندارم دارم میمیرم از گرسنگی از شانس بد اسهال شدم معدمم ریخته بهم جوری ک سرم میزنم فقط ...

معمولا ماه های آخر اذیتا زیاد میشه

خودتون رو ناراحت نکنین

دست شما که نیست

به خودتون انرژی خوب بدین و با دکتر هم صحبت کنی

شاید ویروس گرفتین

من خودم سر همین موضوع چهار بار دکتر رفتم و فقط هم سرم و آمپول برام تجویز میکردن

ان شاءاللهه که خوب میشین و همه چیز خوب پیش می‌ره ♥️

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)