2777
2789

سلام خانما میشه راهنماییم کنید. همسرم ماشین سنگین داره بهش پیشنهاد یه کاری شده تو یه شرکتی که ماشین شو اجاره میکنن خواسته باشه خودش به عنوان راننده هم رو ماشینش کار میکنه نخواسته باشن ماشین و میگیرن و راننده خودشون میزارن کارش عسلویه هست. شکرت پتروشیمی فکر کنم. ولی همسرم میگه باید خودم رو ماشین باشم چون اونا ماشین و داغون میکنن. هنوز دقیق نمیدونیم فقط این توضیحات و دادن که ماهی 400میلیون میدن یه جا برای خواب هم میدن شبا بره اونجا بخوابه همراه با غذا. من راضی نیستم حقیقتا انگار میشه زندگی جدا برای خودش داره دیگه ماهی مثلا یه هفته هم مرخصی داره که دو روزشو حداقل تو راهه. حالا میگه که ببینیم شرایطش چجوریه واقعا 400اجاره میکنن مثلا اجارش قرار دادش یه سال اگه اینجوری باشه میتونیم خونه مون و ببریم اونجا توام بیا هنوزمشخص نیست ولی فکرم درگیرشده برم دور میشم از خانوادم من همش یه مامان دارم از مال دنیا سختمه یه جوریم نظرتون و بگین لطفا هنوزم هیچیش مشخص نیست دقیق ک واقعا ماهیی 400میدن شرایطش چجوریه و اینا 

درست گفتن ماهی ۴۰۰میدن البته اگه ماشین مدل بالا باشه تا ۷۰۰هم میدن ....

ب نظرمن که ارزشش را داره بذار بره ، چندسال جوونیت میتونید پول دربیارید و ایندتون را بسازید ....ازطرفی اونقدرا ماشین را اذیت نمیکنن خودشم که هست خیالش راحته ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست گفتن ماهی ۴۰۰میدن البته اگه ماشین مدل بالا باشه تا ۷۰۰هم میدن ....ب نظرمن که ارزشش را داره بذار ...

ماشینش که مدل بالا ترین و بروز ترینه. ولی خودم کمی نگرانم میگم نکنه اونجا نتونیم زندگی کنیم یا خطر ناک باشه شرکت پتروشیمی و ازین جور فکرا میاد سراغم از شهر خودم دور میشم و اینا 

ماشینش که مدل بالا ترین و بروز ترینه. ولی خودم کمی نگرانم میگم نکنه اونجا نتونیم زندگی کنیم یا خطر ن ...

نگرانی هات کاملا طبیعیه ولی بین موفقیت و دل نگرانی هاو اسایش یه دیواره یکیش را باید انتخاب کنی ....سختی ک مسلما داره بخصوص اوایلش ولی بهش موفقیته دیگه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

شاید بهتر باهاش بری 

ماهی به بار بیا پیش مامانت 

به نظرم من دوره زمانه خیلی خراب شده شوهرتون ول نکن 

ماهی یه بار بیار پیش مادرت همون یه هفته رو ،بهش برس 

تا چندسال زندگیتون روی غلتک میوفته 

خاله ام شرایطش اینطور شد ای یه ساله رفته اونجا اینقدر پیشرفت کردن همسر اونم راننده هست ماشینم مال خودش نیست ولی زندگیشون زیر رو شد خالم رفت همش مسافران 

کیش قشم 

شیراز حوصله داری برو فکر پیشرفتت باش