2777
2789

چرا پسر مجرد خواستگاری خانوم مطلقه بره و اونم جواب رد بده

خانومه میگه چون مجردی نمیتونم قبول کنم

این منطقی هستش،؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقیه،بله،

اون خانوم سردو گرم چشیده،احتملا میخواد با یکی که هم کفو خودش باشه ازدواج کنه،حوصله ی محردای امروزی رو نداشته باشه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منطقیه،بله،اون خانوم سردو گرم چشیده،احتملا میخواد با یکی که هم کفو خودش باشه ازدواج کنه،حوصله ی محرد ...

البته همچین چیزی متاسفانه نایاب شده خانوما خودشون میرم سمت پسرای مجرد

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

اره منطقیه

پسر مجرد تجربخ ازدواج نداسته ولی اون خانم تجربه کرده و براش یه جورایی دیگه تازگی نداره.

خانواده پسر اکثرا مخالفنو حرف و حدیث میشه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بازم در این باره تاپیک زدید و جواب دادم ...

بازم تکرار می کنم ...

سرمون بوی قورمه سبزی نمیده بعد از اونهمه دردسر بریم تو زندگی یه آدم مجرد که از مادرش گرفته تا همه ی اطرافیانش بهمون بد نگاه کنند و بشه شروع زجر برامون ...

به جاش با یه هم شرایط خودمون در آرامش استارت زندگی مشترک و می زنیم

مجرد و مطلقه چه فرقی داره

ایشون یه بار خواستگاری بله برون عقد شایدمزندگی زیر یک سقف و تجربه کرده.

خیییییلی فرقشه با دختر مجرد

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔