2777
2789

میرم 

پستای +۱۸م میاره و پست رقص خانما و...

چرا؟؟؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو بگو تا خودم با گوشی خودم میرم همش اشپزی وخیاطی ومدل لباسه تا همون گوشی رو شوهرم میگیره همش زنهای ک و ن گنده نشون میده نمیدونم چرا 

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 

اینستاگرام بر اساس علایق شما چیده میشه

مثلا اگه پستای طنز بیشتر نگاه کنی و لایک کنی اینستا میفهمه که شما طنز دوس داری

و این نشون دهنده اینکه شوهرت همش مثبت ۱۸ نگاه میکنه اینستا هم براش طبق علایقش پست میاره دیگه

اینستاگرام بر اساس علایق شما چیده میشهمثلا اگه پستای طنز بیشتر نگاه کنی و لایک کنی اینستا میفهمه که ...

واقعا

برای هم حتی ی دونم نمیاره

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
منو بگو تا خودم با گوشی خودم میرم همش اشپزی وخیاطی ومدل لباسه تا همون گوشی رو شوهرم میگیره همش زنهای ...

عزیزم چون همسر گرامی شما اونهارو میبینه واسه همین میاد اکسپلورش اکثر مردا همینن🫠🥲

عزیزم چون همسر گرامی شما اونهارو میبینه واسه همین میاد اکسپلورش اکثر مردا همینن🫠🥲

میاد اکسپلور گوشی من منم میگم چون اینارو نگاه میکنی میاد بعد قسم و آیه که نه چه میدونم والا اگه نگاه کنه که اون دنیا ایشالله میل داغ بکنن تو چشش😂  

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 

درمورد شوهرت زود قضاوت نکن ، من و‌خواهرم کنار هم چرت و‌پرت مثبت ۱۸ زیاد میگفتیم (حرفای خواهرانه دیگه 🥲😂) ولی تا حالا نشده بود تو گوشی چیزی سرچ کنیم یا تو‌ اینستا فالو و دنبال کنیم اینجچر محتوا هارو... کنار گوشی هر صحبتی کنی اینستا سریع برات میاره ، چندبار امتحان کن .