2777
2789

همچی و زیر سوال میبرم

بی ادبم هرچی ب دهنم میاد میگم

ولی اون حتی بیشعورم نمیگه

نمیتونم خودمو کنترل کنم از طرفی بعدش پشیمون میشم

چیکار کنم ؟

اینکارو از پدر مادرم یاد گرفتم 😔😔😔😔

خیلی خوبه که میتونی خودتو نقد کنی این یعنی یه پله اومدی جلو

مرحله بعدی اینه وقتی عصبانی شدی یه لحظه مکث کن یه نفس عمیق بکش و بدون توی چه وضعیتی هستی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی زشته  . 

تو دعوا قرار بذار اصلا حرف نزنی تا اروم نشدی

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید

وقتی عصبانی هستی حرف نزن

سکوت کن

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

برعکس من اونقد ساکت میمونم میریزم تو خودم ک شوهرم پرروتر شد 

امروز دیگه نتونستم کلی حرف بهش زدم از خونه اومدم بیرون دلم نمیخاد برم خونه 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
هر بار تکرار کنی ی دفعه میبینی همه رو ب خودت برمیگردونه فعلا داره صبوری میکنه

منم اینطوری دیدم

خود زنه اینقدر فحش داد و داد و بیداد کرد

که یارو هم شد عین خودش حتی بدتر

صداشون رو ما می شنیدیم

یه بار برگشته بود به زنه میگفت خودت دوس داری بهت بر....نم

تا بهت نر....نم ، تموم نمی کنی بحث رو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

وقتی عصبی میشی یه لیوان آب بخور و چندتا نفس عمیق بکش اگه حیاط دارین برو تو حیاط ندارین برو تو اتاق یه چند دقیقه از اون فضا دور شو  بعد که آروم شدی برو با همسرت منطقی صحبت کن مشکلاتو حل کن 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

من حالا در این حد نیستم ولی وقتی عصبی میشم حرف تو دلم نمیزارم میگم و اونم میدونه اگه دهن به دهن بزاره و جواب بده بدتر میشه همه چی بنده خدا مظلومه فقط گوش میده و حتی اگه من مقصر باشم سعی میکنه اول منو آروم کنه😅

به اندازه زیبایی چشمات دوست دارم...(A)🥺❤️

من فقط زود واکنش نشون میدم و عصبی میشم 😑😂و به کل همه چیزو میبرم زیر سوال انگار که هیچوقت دوسش نداشتم 

خیلی بده اینجوری مثلا بابت یه موضوعی  ازش ناراحتم بعد میگم کلا ازدواجمون اشتباه بود 😐😂

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بیشتر ببینید