2777
2789
عنوان

پدرشوهر

7856 بازدید | 289 پست

سررسید اجارمون شده صاحبخونه یهو ۶۵۰میلیون گذاشت رو پول پیش ماهم نداشتیم پدرشوهرم این ماه یک میلیارد و پانصد پول دستش اومده بود شوهرم گفت یه مقدار بهم قرض بده من تو سه قسط بهت برگردونم در جوابش گفته میخوام بزارم بانک سودشو بگیرم مگه دیوونم بدم تو کم کم برگردونی خیلی ناراحت شدم میخوام دیگه یه مدت خونشونم نرم .چی میشه یه پدر به پسر خودش که تو شرایط بدیه قرض بده وقتی خودش احتیاج نداره واقعا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهویی ۶۵۰؟

کاش ما مردم بهم رحم کنیم

نمی دونم چی بگم واقعا

شایدم تو این گرونی احتیاج داره

ولی مستاجر از کجا بیاره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

کاری که پدربزرگ من با پدرم کرد و الان ۳۰ ساله پدر من مستاجره بخاطر کمک نکردن ها 💔

ولی خب پدر من هیچ وقت قطع ارتباط نکردن

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
کار معقولانه ای نیست شما یه جا پول بگیرید خورد خورد پسش بدید؟به نظرم حق با پدره

عزیز پدر با بقیه فرق میکنه

پسر اگه نیازمند باشه به پدر واجبه نفقه بده

غریبه که نیستن

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
عزیز پدر با بقیه فرق میکنهپسر اگه نیازمند باشه به پدر واجبه نفقه بدهغریبه که نیستن

کی گفته واجبه؟

تا ابد که پدرو مادر نباید جور بچشونو بکشن .

پسر بزرگ شده توان کار کردن داره .خودش کار کنه زندگیشو بچرخونه 

خواهشا این توقعات رو بندازید دور

💚 نماز لیله الدفن برای عزیزانتون میخونم💚

اسی الان میخورنت میگن پدر وظیفه نداره به پسر کمک کنه بعد انتظار دارند همون پسر به پدرش کمک کنه حالا اگه برعکس بود همه پسر را نامرد میدونستن

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عزیز پدر با بقیه فرق میکنهپسر اگه نیازمند باشه به پدر واجبه نفقه بدهغریبه که نیستن

چرا فتوا صادر میکنین، واجبه؟!  اصلا هم واجب نیست آدم ناراحت میشه که پدر آدم کمکش نمیکنه اما تو این دوره زمونه و گرونی دیگه نمیشه زیاد انتظارم داشت 

واجب به کاری میگن که با انجام ندادنش موجب گناه بشی الان هر پدری پول نده گناهکاره؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>