2777
2789
عنوان

باردارم و عروسی داداشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 96 پست
من ۶ ماه بودم شکمم زیاد بزرگ نبود هر لباسی میتونی انتخاب کنی

خدا کنه پف نکنم

سر پسرم خیلی پف پفی شده بودم

احساس میکنم این دختره

خیلی تهوع دارم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
قزوینیمولی خب تهرانم میتونم برم برا خریدآره بنظرم یکم باید رنگ کنم یکدست بشه موهام

اره عزیزم پس لباس که کلی مدل به روز و قشنگ میتونی پیدا کنی اگرم چیزی به چشمت نیومد تو پینترست بگرد ببر بهترین خیاط واست بدوزه 

😔              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستش اینی که گفتم برای حدود ۴ یا ۵ سال پیشه الان تغییر دادن روال کارشون رو عبامجلسی تولید میکنن ول ...

فدات بشم اخه بمب انرژی

چشم گلم، هنوز زوده 

ببینم میتونم برم تهران بگردم یکی دوماه دیگه

اونجا تنوع بالاتره

اره عزیزم پس لباس که کلی مدل به روز و قشنگ میتونی پیدا کنی اگرم چیزی به چشمت نیومد تو پینترست بگرد ب ...

ممنون از دلگرمیت قشنگم 

مهربون 

سلام استارتر من تورو یادمه نگران داداشت بودی و خودتم باردار بودی همیشه دنبالت بودم ببینم داداشت خوب شد یانه .همیشه برام سوال بود که بلاخره چی شدین ؟

لایک نکنید .توروخدا 
فدات بشم اخه بمب انرژیچشم گلم، هنوز زوده ببینم میتونم برم تهران بگردم یکی دوماه دیگهاونجا تنوع بالات ...

😍😍🥲🫶

تهران اومدی بازار و خیابان مفتح جاهای خوبین برای خرید البته الان از قیمتا خبر ندارم راستش ولی ایشالله لباس مورد نظرتو حتما پیدا میکنی 🫶

واای چه قدر ناز...

همیشه یکی از فانتزیام این بود تو عروسی یکی حامله باشم و لباس مجلسی بارداری بپوشم...😍😍

ولی اصلا هیچ بارداری اتفاق نیفتاد..

ان شاءالله بسلامتی و خوشی زایمان کنی عزیزم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
سلام استارتر من تورو یادمه نگران داداشت بودی و خودتم باردار بودی همیشه دنبالت بودم ببینم داداشت خوب ...

عزیز دلم 

آره داداشم یکم مریضی داره ولی خداروشکر الان بهتره

سر اون بارداریم یعنی یادتونه؟ 

چهار سال پیش بود

واای چه قدر ناز...همیشه یکی از فانتزیام این بود تو عروسی یکی حامله باشم و لباس مجلسی بارداری بپوشم.. ...

عزیزم ❤❤❤🧸🧸🧸🧸🧸

ممنونم

دعا کنید برام 

همون لباس نگرانم کردهاون موقع شش ماهه میشم چی بپوشم آخهممنونم عزیزم از کامنت سرشار از انرژیت

عزمزم من کرج عروسی دوستم رفته بودم خواهرش ۷ یا ۸ماه باردار بود، بخدا انتظار داشتم از این پیرهن نخیاااا تنش ببینم ولی خوشگلترین لباس تن اون بود ، همش هم می‌رقصید. ۵دقیقه می‌رقصید ۵دقیقه استراحت میکرد، 

البته رقص آروم ولی خب در کل همش وسط بود

😍😍🥲🫶تهران اومدی بازار و خیابان مفتح جاهای خوبین برای خرید البته الان از قیمتا خبر ندارم راستش ول ...

ممنون گلم حتما سر میزنم 

عزیز دلم آره داداشم یکم مریضی داره ولی خداروشکر الان بهترهسر اون بارداریم یعنی یادتونه؟ چهار سال پیش ...

اره دیگه مگه خودت نبودی میگفتی هی میگه چیزیم نیست و پنهان کرده .منم خیییلی نگران بودم بعدشم کاربریتو گم کردم

لایک نکنید .توروخدا