2777
2789

💫دوستان من همیشه برای خودم تاپیک میزنم و فکر کنم منو بشناسید از بس تاپیک هام زیاده ولی امروز  یکی از دوستام خواست ازم بپرسم اینجا میشه خواهش کنم جواب بدید 💫

اگر نامزدی برای خواهر هاش هدیه روز دختر بگیره و حتی به نامزدش بگه که برای خواهر هام هدیه گرفتم و گفت انگار عکس هدیه هایی که براشون خریده هم فرستاده باز مطمئن نیستم این قسمت رو.. ولی انگار گفت عکسش رو هم فرستاده ولی برای نامزدش چیزی نخره اون چیه؟ دختره حق نداره عصبانی بشه؟ میگه حتی بهش گفتم من برات ارزش ندارم فقط با چند جمله گفت من دوستت دارم و من این همه برات ارزش قائل هستم و این حرفا... تو منو داری و... گفت نمیدونم پسره نمی‌فهمه یا چی؟ دختره چه رفتاری باید نشون بده؟؟؟؟ میشه خواهشا جواب بدید من شات بگیرم براش بفرستم ممنون میشم ❤️

نامزد یعنی عقدن 

خواهر نامزده، مجردن یا متاهل

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهرش فقط همین مناسبت میتونن کادو بگیرن از داداششون ولی دوستتون تو روز زن و ولنتاین و سالگرد ازدواجو خیلی موقع ها کادو میگیره بعدشم به نظرم اصلا جالب نیست هم روز زن کادو بگیرن هم روز دختر بالاخره باید موضعشو مشخص کنه😄

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
پس چی بگه میشه بگید. خودم نمیدونستم که بگم چی بگه گفتم بپرسم گفتم برات شات میفرستم

بگو راستش توقع داشتم واسم حتی شده یه کادوی کوچیک بگیری همینکه یاذم میکردی کافی بود راستش دلخور شدم از دستت 

یعنی من اندازه یه کادوی کوچیکم ارزش نداشتم 

بزار عذاب وجدان بگیره 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
نه هیچ کدوم رو کادو انگار نداده بازم میگم من مطمئن نیستم

پس اگه نداده انگار نمی‌خواد برا دوستت خرج کنه دیگه چون اونی که می‌دونه برا خواهر تو روز دختر باید بخره پس عقلش می‌کشه برا زنشم تو مناسبتا بخره ولی نمیخواد

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏