2777
2789

من ۲۴سالمه همسرم اعتیاد داره نزدیک نه ساله ازدواج کردم و تقریبا از سال اول ازدواج فهمیدم اعتیادشو خیلی ام تلاش کردم ترک کنه ولی چند ماه بیشتر دووم نداشت بازم شروع میکرد 

الان تصمیم دارم جداشم ،ولی خاله‌ام ک ۲۲سال پیش با ی بچه از شوهرش ک اعتیاد داشت جدا شد میگ از من میشنوی جدا نشو سعی کن شوهرتو ترک بدی بعد از طلاق روی خوشبختی رو آدم نمیبینه ،من ۲۰ساله خودم دارم کار میکنم برو التماس کن به شوهرت ترک کنه بعد طلاق هیچی نیس

یسری زنا حسادت هم دارن خودشون زندگی بدی داشتن دوس داره بقیه هم زجر بکشن .آخه دو روز دنیا چرا باید آدم کل عمرش تلف کنه

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعدطلاق سخت هست ولی روزنه امیدهم هست اونجورکه خالت میگه هم نیست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

ترک کردن خیلی سخته مثل اینکه خودت میگی دوباره برمیگردن به اعتیاد تازه با دوز بالاتر چی بشه تو ۱۰۰۰ نفر یکی بتونه واقعا 

و خالت کارش سخت تر بوده چون بچه داشته تو نداری 

و در آخر خودت صلاح کارتو بهتر میدونی امید وارم هرچی خیره و صلاحه بشع

اگه واقعا ترک کنه جدا نشو. ولی اگه ترک نمیکنه بنظر من جداشو اگه بچه هم نداری که دیگه قطعااااا جدا شو

این آدم نه ساله داره منو سر میدوونه

معلومم نیس ترک میکنه یا ن

کلا اگه امیدت به مرد جماعت باشه ناامید میشی همیشه . اگه میخوای جداشی که یکی بهتر گیرت بیاد نه . رو خودت سرمایه گذاری کن کلا . از لحاظهای جامعه ما میدونی که متاسفانه به خانومی که جدا شده چشم دیگه دارن ، آگاه شو از همه چی بعد تصمیم بگیر 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

از من می‌شنوی اگه اخلاقش اینا خوبه و کاری به مارتون ندارن نمی خواد ترکش بدی بعداً هم باید قرص آرام بخش بخوره تا اذیتت نکنه 

خیلیا بدنشون احتیاج داره به مواد سنتی 

البته نه همه 

مگه ندیدی الان دیگه دم هر عطاری ای میری خشخاش گذاشتن برای فروش 

این آدم نه ساله داره منو سر میدوونهمعلومم نیس ترک میکنه یا ن

از ۱۵سالگی (تقریبن بچه بودی) عمر تو به پاش گذاشتی بسه ، هنوز خیلی جوونی طلاق بگیر ، درامدتون ازکجاست خونه ماشین پول داره به این چیزام بستگی داره