2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و وسواس تنفسی خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 56 پست
دچار وسواسی عزیزم لطفا خودآزاری نداشته باش رها کن خودتو پزشکی بدن انسان هوشمنده به هر آنچه فکر کنی ه ...

عزیزم من اگ مطمعن میشدم مشکلم روحیه جسمی نیست خیالی نبود ولی میترسم مشکلم جسمی باشه میترسم بهم وحی شده باشه ک میخام بمیرم

عزیزم من اگ مطمعن میشدم مشکلم روحیه جسمی نیست خیالی نبود ولی میترسم مشکلم جسمی باشه میترسم بهم وحی ش ...

آخه با چیزایی که میگی من حدس میزنم روحی باشه مشکلت بازم میخوای به پزشک مراجعه کن برات بهتره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفتم همه گفتن روحیه اکو قلب عکس ریه آزمایش خون همه نرمال بودن

انشالا که بهبودیتو سریع تر به دست بیاری عزیزم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من فکر میکنم میخام بمیرم میترسم همش حس میکنم نفسم میخاد وایسع

منم مثل توام عزیزدلم همش همین حس ها دارم و خیلی تنهام اما دارم مجبوری روانشناس دو جلسه میرم 

فک نکنم قد من باشی من به جنون رسیدم .. اما خدا کریمه عزیزم اصلا نترس ببین تو نیستی فقط خیلیا درگیرشن. این فقط ترسه و توهمه همه میگن حتما برو روانشناس حتما خودت سرگرم کن نذار بیمار باشی لحظه آیی آنقدر خسته شو از فعالیت که خوابت ببره باید چیزای طنز ببینی و .. خدا کمکمون کنه ایشالله 🙏🏼 

اگ نفسم وایسع چی خیلی میترسم😭😭

نترس 

هیچ چیت نمیشه 

هیچ خبری نیست 

یه مدت لبنیات و ماهی و عدس نخور تا حس ترس کاذب بهت تحمیل نکنه 

ورزش کن تا بفهمی چقدر بدنت قوی هست  خوب میشی