2777
2789

اگه خواستگار باشن و به طور رسمی بیان خواستگاریش 

از ظاهر دختر وایب زیبایی گرفتن 

ولی اگه تو خیابون بیفتن دنبالش و پیشنهاد رل بدن  

از ظاهر دختر وایب هرزه بودن گرفتن 

چون هرزه ها خیلی میفتن دنبال شون میگن پامیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا با یه ماشینایی میان پیگیر میشن تو و اون شوشوی دکترو و جدو آبادتو باهم میخرن هیچ وقت قدم به قد ...

جدی می فرمایید؟

شوهر من دندون پزشکه هااا😂😂😂

تووم وایسا پسرای خیابونی بیفتن دنبالت ، آفرین 

عزیزم من یه دوستی داشتم هرجا میرفتیم میفتادن دنبالمون که از این دوستم شماره بگیرن اصلا هم قیافه خاصی ...

خخخخخ من اصلا طرفمو نمیبینم یهو که میپره جلوم میبینم طرفو من اصلا حوصله ندارم که بخام چش و ابرو بیام بیشتر وقتام اخموام تو آینه تمرین میکنم که اخمو نباشم تهمت نزن

اگه خواستگار باشن و به طور رسمی بیان خواستگاریش از ظاهر دختر وایب زیبایی گرفتن ولی اگه تو خیابون بیف ...

خیلیا با من هم عقیده ن 

خداروشکر یک سری آدمای فهمیده هست

دخترای خوشگل و با لول کسی سمتشون نمیره چون مطمئنن در حد شون نیستن و نه میشنون قطعا 

منم مثل شمام ولی با این تفاوت دوتا از اونا هنوز ازدواج نکردن ولی من راحت باهاشون رو به رو میشم اونا ...

منم مثل شمام،تو فامیل و همسایه پسری نمونده بود نیاد خواستگاریم،۳تاشونم هنوز مجردم چون فامیل هستن درجریانم که هرکسیو بهشون پیشنهاد میدن براشون یه ایرادی میگیرن

خخخخخ من اصلا طرفمو نمیبینم یهو که میپره جلوم میبینم طرفو من اصلا حوصله ندارم که بخام چش و ابرو بیام ...

والا من متوجه نشدم که برا خودت و خاطرخواهات تاپیک زدی فکر کردم برای دوستی فامیلی چیزی اینارو گفتی ...عجب چیزای عجیبی ادم تو این سایت میبینه

جدی می فرمایید؟شوهر من دندون پزشکه هااا😂😂😂تووم وایسا پسرای خیابونی بیفتن دنبالت ، آفرین

آره خاطر خواهای فراتر از دندونپزشک دارم آره قربونش یکیشون اومده با مامانم صحبت کرده بدون اینکه من خبر داشته باشم

خواهر من جذابه تا سرکوچه میرفت یکی ازش خواستگاری میکرد تو فامیل سرش دعوا افتاد

در نهایت با کی ازدواج کردن غریبه یا فامیل 

امیدوارم قدر نعمت خدادای رو دونسته باشن و انتخابشون درست بوده باشه

آخه من یه دوست داشتم دوران دانشگاه حدودا ۲۰ سال پیش که قیافه خانما طبیعی بود هر چقدر از زیبایی و جذابیتش براتون بگم بازم کمه اتفاقا خانواده بسیار بافرهنگ و پولدار  و کلا همه چی تموم بود ولی وایییی از ازدواج و انتخاب اشتباهش هنوزم بهش فکر میکنم عصبی میشم خیلی دوسش دارم خودشو بیچاره کرد 

آره خاطر خواهای فراتر از دندونپزشک دارم آره قربونش یکیشون اومده با مامانم صحبت کرده بدون اینکه من خب ...

تاپیکت خودت گفتی پولدار ها نمیان سمتت 😂😂🤤😂😂😂😂😂 آدما از آرزوهاشون میگن

عزیزم من یه دوستی داشتم هرجا میرفتیم میفتادن دنبالمون که از این دوستم شماره بگیرن اصلا هم قیافه خاصی ...

اونایبکه میدون دنبال ادم اره دنبال نخ دادن و شماره دادن هستن 

ولی ی موقع دیگم هست پیشنهاد ازدواج میدن ی بار با دوستم از جلو  کراشش رد شدیم من محلش ندادم ولی دختره هی چشم ابرو میومد پسره بعدا ب دختره گفته بود توروخدا شماره خانواده دوستت ازش بگیر برا امر خیر دوستمم گف من اینهمه بش نخ میدادم ازمن خاسگاری نکرد چطو از تو خوشش اومد خود رفیقم پروندش الکی گفته بود شوهر دارع 😭🥲😂