2777
2789
عنوان

من شهر غریبم و سه تا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 81035 بازدید | 314 پست
شما وقتی فرق قدیم رو با جامعه الان هنوز متوجه نشدی!!!پسمن دیگه حرفی ندارم

شما کم آوردی بهتر سعی نکنید حرف مفت بزنید همین 

بگو حرفم اشتباه بود غلط کردم 

جامعه و مرد قدیم پاک بود 

الان مردا تو فضای مجازی و کوچه خیابون و هر قبرستونی برای خیانت استفاده میکنند

از زنی که تازه عروس دیدم شوهرش با زن مطلقا رابطه جنسی داشته تا زنی یک بچه داره شوهرش خیانت می‌کرده دیدم تو سایت 

با نر اذدواح می‌کنی نه مرد همین میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم عاشق بچم

ولی خیلیا واقعا حوصله بچه ندارن 

که ۳ تا قدو  نیم قد ادم دنبال خودش بندازه مثلا برع مهمونی یا عروسی یا ...ابحیم همیشه میگه ادم چند تا بچه داشته باشه تو این زمونه  بره خونه کسیم زشته 

خیلیا اگه تو اتوبوس قطار  ببینن جلو یا عقبشون صدای بچه میاد جاشونا تغییر میدن دیدم که میگن 

من اگه سه تا داشتم ترجیح میدادم با بچه هام باشم حوصله بیرون رفتنم نداشتم 

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید
اشکال نداره یه سه تا دیگه ام بزا درست میشه

اصلا خوب نبود جوابت

خب یعنی چی این حرف 

چرا دل میسوزونی ؟ هان

چرا باعث میشی آدم بغضش بگیره ؟

سعی کن درک و فهمت رو ببری بالا 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چرا نباید قبول کنیم الان جامعه با زمان قدیم خیلی فرق کرده الان بچه داری سخته اعصاب ها ضعیفه گرونی بی ...

شما فکر اون طفلی رو بعد رفتنتون از این دنیا کردید؟ 

یکی از اقوام ما مث شما فکر میکرد و یه بچه اورد و مادر با یه کلیه درد معمولی از دنیا رفت و پسر این خانواده درزمان حیات مادرشون زبانزد بود از زیبایی 

وقتی مادرشون رفت این پسر دیگه اون پسر نشد و همیشه گلایه میکنه ازینکه چرا حداقل مادر یه بچه دیگه نیاورد که باهم این غم رو تقسیم کنن

انقدر فایده چند بچه داشتن بیشمار هست که در قالب کلام نمیگنجه

چه از نظر روحی چه جسمی چه اجتماعی چه هرچیزی که فکرشو کنید شمااگر اصولی بچه رو تربیت کنید مطمینا بچه مستقل میشه و روی پای خودش می ایسته و چه بسا توی مخارج کمک حال بشه

ولی وقتی از  بچگی تمام ارزوهای داشته و نداشته خودمونوبرای بچه پیاده میکنیم از شیر مرغ تا جون ادمیزاد میذاریم تو سینی میذاریم جلوش نمیذاریم خم به ابروش بیاد بله قطعا این مدل تربیت بچه بااین سیستم گرونی جور درنمیاد

وگرنه کدوم یکی از پدرا و پدربزرگای ما اعیون  بودن و اعیونی زندگی کردن!!!! اونم با بالای ۵ تا بچه !!!!

من ۲ تا پپسر دارم سومی هم حاملم با اینکه خانوادم نزدیکن خودم برای ارامش خودمو بچه هام زیاد باهاشون رفت و امد نمیکنم 

بچه رو باید جایی برد ک محبت بگیره ن اینکه هی امر و نهیش کنن منکه با بچه ها و شوهرم خوشم نظر دیگرانم واسم مهم نیست😊

همسرمم ک هرروز مارو بیرون میبره 

پسرامم ماشالا شیطنت دارن ولی بچه های عاقلی هستن و الان ک باردارم خیلی هوامو دارن

بخاطرشون هرروز خدارو شکر میکنم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این دری وری های ک تو سایت و اینستا هم میگن بدرد نمیخورهفردا اتفاقی برای خودت و شوهرت بیفته و نباشید ...

برادر🤣🤣🤣🤣برادر تا وقتی برادر که زن نداشته باشه 

کدوم زنی اجازه میده که شوهرش از خواهرش حمایت کنه 

کدوم زنی وقتی شوهرش کتکش زد به خونه برادرش پناه برده 

دری وری رو تو داری میگی نه من🤣تو میذاری خواهرشوهرت یه شب خونت بخوابه 

روشن عنفکر تویی آشغال خانوم حرف دهنتو بفهم گوه زیادی نخور تا نریدم به هیکلت! تو یکی انقد عین سگ ماده ...

@niniyar    

سلام نی نی یار 

لطفا جای این کاربر بی تربیت و بی خانواده فحاش تو سایت نیست و لطفا این نجس هارو از سایت جمع کنید 

این افراد در طویله بزرگ شدند و شعور و تربیت حضور در اجتماع و سایت عمومی رو ندارند. 

@niniyar سلام نی نی یار لطفا جای این کاربر بی تربیت و بی خانواده فحاش تو سایت نیست و لطفا این نجس ه ...

@niniyar    

سلام نی نی یار 

لطفا جای این کاربر بی تربیت و بی خانواده فحاش تو سایت نیست و لطفا این نجس هارو از سایت جمع کنید 

این افراد در طویله بزرگ شدند و شعور و تربیت حضور در اجتماع و سایت عمومی رو ندارند.

برادر🤣🤣🤣🤣برادر تا وقتی برادر که زن نداشته باشه کدوم زنی اجازه میده که شوهرش از خواهرش حمایت کنه ...

آره 

این موضوع ب تربیت خانوادگی ک شما به بچه ها میدید مربوط و تک فرزندی ظلم به بچه 

اصلا مسعولیت پذیر نیستید از خودتون مپرسیدیپ بعد از من بچه بلایی قرار سر بچم بیاد ؟! اما واضحه خودخواه هم هستید 

حالا برادر های شما این مدلی هستند مشکل شماست اطراف من و دنیا پر از خواهر و برادر های خوب 

خواهر و برادر و کس کار  داشتن همیشه خوب 

ی خواهر داشته باشه دخترتون هم که باهاش درد دل کنه هم خوب 

مشکل اصلی اینه که آدمها بدذات و پلید شدن 

عوض نشدن عوضی شدن 

پر از عقده های حقارت شدن

پر از حسادت های تموم نشدنی

فقط دوری کن ازشون 

تاپیک آخرمو ببین بامن چه کردن

همین الان ببین حتی تو مجازی چند تا عقده ای اومد جای مرهم گذاشتن رو زخمت بدتر نمک پاشید و رفت 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ب نظرم مشکل از شما نیست که بچه دارشدی 

مشکل از ایشان هست که هم حرف دهنش رو نمیفهمه هم با این سن و سال نمیدونه بچه ها بچگی میکنن و بالاخره بزرگ میشن.

به نظرم حق داری ناراحت بشی ولی دیگه بهش فکر نکن ...