2777
2789
بعدمیندازن تو چایی میدن به شوهربرامحبت🤣🤣🤣یکی هم بود گفت بچه امون که ختنه میکنیم پوستشو میندازیم ت ...

الان بالا میارم دیگه نگو😑🤣🤣🤣

دختری از اصالت کورد🥰 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمیرای خوابگاه دختران با دستای دارز و گردن چرخشی

تو هر تایپیک ترسناکی اینو هست خوندمش خوابگاه جای ترسناکیه خواهرم میگفت خوابگاهی که توش بودن قبلا مرده شور خونه بوده مردم اونجا هم میگفتن 

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

من یه تایپک خوندم البته کاری به تایپکش ندارمکامنتا خیلی خیلی خنده دار بود برای همین تو ذهنم مونده یک ...

خخخخخ تصورش کن همه غمگین در حال خاکسپاری دختر ترشیدههه از رو جنازه بپره😂

من یه تایپک خوندم البته کاری به تایپکش ندارمکامنتا خیلی خیلی خنده دار بود برای همین تو ذهنم مونده یک ...

وویی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اره واقعا هرچی بهش میگم نمیفهمه اگه به خرگفته بودم فهمیده بودنمیدونم این حجم ازنهفمی ازکجامیاد

بخدا چند بار وسوسه شدم بریزم جیش توچاییش شاید فرجی شد😬😅

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
تف به شرف نداشته اش😑🥲

هربار که فک میکنم بش حالم بد میشه😑😂

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.