2777
2789

دست خودم نیس. نمیتونم راجع به چیزی که میدونم یا سرم اومده و تجربه دارم ساکت بشینم 

بعد الان میگم مگه بیکاری یه کم ساکت شو

نمیتونم صبر کنم وقتی یکی نیاز به راهنمایی داره و من راه حل بلدم و نگم 

ولی دیگه خسته میشم از تایپ کردن 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درباره چی مشاوره دادی؟؟

خیلی چیزا. اوناییکه یادمه اینان

شوینده پوست چرب

شقاق، هموروئید 

اسید معده 

بهترین مام ضدتعریق

خیلی چیزا 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
سلام توروخدا به منم کمک کن 😔

چی شده گلم

بیشتر ببینید

بخدا دروغ نمیگم من ۳۵ سالمه از دوره نوجوانی همین بودم همیشه تو سرم هستم اصلا بیرون زندگی نمیکنم  مثلا فکر میکنم اگه یه آدم پولدار موفق باهوش آمریکایی منو ببینه درباره من چی فکر می‌کنه ؟ شخصی که وجود خارجی نداره بعد خجالت میکشم 

بخدا دروغ نمیگم من ۳۵ سالمه از دوره نوجوانی همین بودم همیشه تو سرم هستم اصلا بیرون زندگی نمیکنم مثل ...

نشخوار فکری داری

و اینکه این فکرا از اضطراب میاد... خیلی اضطراب اضافه داری ذهن دنبال فکرای بیخوده که اذیتت کنه

باز کاش یجوری به تراپیست مراجعه کنی

بیشتر ببینید
خیلی ممنونم عزیزم علت اصلی چیه ؟

فکر کن ببین جدیدا چه اتفاقی توی زندگیت افتاده که خیلی روت اثر گذاشته توی این2 سال اخیر 

بیشتر ببینید