2777
2789

سه سال پیش با پیج فیک با کراشم دوست شدم کلی ازش حرف کشیدم کلی از زندگیش فهمیدم خیلی چیزارو بهم گفت بعد من از اونموقع دیگه تو چشام یجوری بود دیگه دوسش نداشتم رفتم به دوستم قضیه اش رو گفتم چیکار کرده و اینا چون دوسش نداشتم به دوستم گفتم الان دو ساله دوباره ازش خوشم اومده نمیدونم چجوری آخههه انقد عذاب وجدان دارم هربار یادم میاد خودخوری میکنم میگم تو دیگه باید قیدشو بزنی رفتی تمام زندگیشو به دوستت گفتی ای خدا چرا من انقد ساده ام؟ با دوستمم الان درارتباط نیستیم ولی فامیلیم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بخدا خیلی عذاب وجدان دارم بنظرتون چیکار کنم💔مطمئنم دوستم میره به بقیه میگه اگه یه درصد بفهمه باهاش اوکی شدم🤦🏻‍♀️🥲وای دارم دیونه میشم فک کن بهم رسیدیم من چی جوابشو بدم وای💔💔💔

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی 16 سالته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
وقتی 16 سالته

آره واقعا اونموقع ۱۵ سالم بود 😑😑😑😑😑😑😑😑اوفففف عذاب وجدان دارممم

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
حالا شما بهم برسید دوستتم هیچ کاری نمیتونه بکنه ساده نباش گلم🤭

هعیییی🥺🥲جواب خودشو چی بدم وای کاش دست همو بگیریم بریم فراموشمون کنن یا برم ازش خوب بگم😑🤦🏻‍♀️

کاش وقتی رفیق صمیمیمونو میبینیم دهنمونو ببندیم فقط خوشبگذرونیم

بچه بودم خب🤦🏻‍♀️💔فقط ۱۵ سالم بود الان دارم میفهمم چه غلطی کردم ای خدا تو اگه بجاش بودی برای همچین چیزی چطور واکنشی نشون میدادی؟ کلا پسرا 

کیس خوبو بخاطر ی دهن لق حروم نکنیکاریش میکنی خدا بزرگه

مثلا تو اگه ببینی همسرت همچین کاری کرده چه واکنشی نشون میدی؟ 

مثلا تو اگه ببینی همسرت همچین کاری کرده چه واکنشی نشون میدی؟

ندارم ولی اگ تصور کنم اینکارو کرده

چون مال سنوسال کمش بوده اهمیتی نمیدم ولی اگر بفهمم دوستش میدونه خبقاطی میکردم بدجور برداشته حیثیت منو پیش دوست دهن لقش برده عن خانم😁

ندارم ولی اگ تصور کنم اینکارو کردهچون مال سنوسال کمش بوده اهمیتی نمیدم ولی اگر بفهمم دوستش میدونه خب ...

وای بنظرت اگه بهم رسیدیم بهش بگم ؟؟؟ وای چیکار کنم 

فراموشش کنم بهتره وای دارم دیونه میشم بخدا

نمیتونممم با دروغ و ترس باهاش زندگی کنم کاش بهش میگفتم ن؟ وای نه نمیخوام بفهمه پیج فیک من بودم وای

وای بنظرت اگه بهم رسیدیم بهش بگم ؟؟؟ وای چیکار کنم فراموشش کنم بهتره وای دارم دیونه میشم بخدانمیتونم ...

نههه نگو

اون رفیقتم تا دوستی باهاش بهش نگو

اگرم فهمید یروزی قشنگ حالیش کن به هییچ عنوان نگه

اصلا چیزی نیست ک خودت بگی خودش بفهمه بهتره ایشالا ک اصن هیچوقت نمیفهمه