2777
2789

دوسالشه، خواهرم داره از پوشک میگیرتش، مامان با خواهرم رفتن بیمارستان نوار قلب بگیرن انیسا رو گذاشتن پیش من. دوساعته هنوز نیومدن انیسا هم مدام گریه میکنه میگه دستشویی دارم میگم خب پوشک داری کارتو انجام بده نمیکنه میگه فقط دستشویی. صندلی کودکم نداریم ما‌. چیکار کنمممم

یک ساعته داره نق میزنه محلش نمیدم ولی سرم داره درد میگیره دیگه 😑 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

دوستان اشتباه نوشتم ۳ سالشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دستشویی. صندلی نمیخواد. بگو همون کنار کارشو بکنه و آب بگیر بشورش دستم نزن. بچس گناه داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم گناه داره ببرش بذار تو دستشویی رو پاهاش بشینه کارش رو کنه بعدم زحمت بکش بشورش.

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببرش تو دسشویی ، کنار سنگ توالت بشینه کارشو کنه حتماً که نباید قصری باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببرش دستشویی بهش یاد بده چجور بشینه

نمیشینه بابا انقدر تخس و جیغ جیغو

بیشتر ببینید
وا خب ببرش دسشویی منم هزار بار خواهرزاده هامو بردم

خب مگه من تاحالا چنتا بچه بزرگ کردم/:

بیشتر ببینید