2777
2789
عنوان

قرص لاغری زنوور استفاده کردین

92 بازدید | 18 پست

یکی از دوستام یه هفتس مصرف میکنه خیییلی لاغرشده میگه چربی رو دفع میکنم به چشم مشخصه شماتجربه ای دارین؟

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ رژیمی چیزی نمیگیره؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دفع ویتامین های محلول در چربی و به طبع عوارض کمبود اون ویتامین ها مثلا خودم هر شب پاهام غش درد داره ...

این که خودش هزارتا ضرره چرا مصرف میکنین؟

بعدا کمبود این ویتامینا ریزش مو و خرابی دندون میاره

اضافه وزن دارم و دردهای شدید کمر و پا ی چند کیلو کم کنم

از دکتر تغذیه رژیم بگیر خیلی سریعتر و بی ضرر تر لاغر میکنی

دختردایی خودم رفت رژیم گرفت من اعتقاد نداشتم گفتم الکیه

ولی تو دو سه ماه قشنگ هفت هشت کیلو اومد پایین

از دکتر تغذیه رژیم بگیر خیلی سریعتر و بی ضرر تر لاغر میکنیدختردایی خودم رفت رژیم گرفت من اعتقاد نداش ...

هر راهی رو تصور کنی رفتم گلم ،اینم دکتر برام نوشت باید همراهش مکمل استفاده بشه قبلا رو‌خودش بوده الان نیست باید جدا تهیه بشه

عوارض نداره؟

اون ک چیزی نداشت نمیدونم والا

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بیشتر ببینید
هیچ رژیمی چیزی نمیگیره؟

نه میگن دفع چربی داره با مدفوعش

بیشتر ببینید
دفع ویتامین های محلول در چربی و به طبع عوارض کمبود اون ویتامین ها مثلا خودم هر شب پاهام غش درد داره ...

باید مولتی ویتامین میخوردی

بیشتر ببینید
اگه ورزش نکنه و رژیم رعایت نکنه فایده ای نداره چندان،بقیه موارد هم که ایشون گفتن دیگه

اتفاقا رژیمم نداده فعالیتم درحد کارای خونه داره ولی خیلی تاثیرداشته روش

بیشتر ببینید