2777
2789

خالم متاهله بچه داره.ولی خیانت میکنه ب شوهرش میگه اشکال نداره خیانت میکنم چون خسته شدم از زندگی کاش شوهرم بره.

خالم با شوهر خواهرشوهرش بود.بهمدیگه پیام میدادن و همون دیگه خیانت.

بعد دوباره با ی پسری دوست بود ک همسایشون بود.میگه حق دارم.(حالا فقط از اینا خبر داشتم معلوم نیس دیگه با کی بوده)

الانم نمیدونم با کیه 24ساعت چت میکنه باهاش دوسنداره کسی حتی بره خونش چون دیگه نمیتونه جلوش چت کنه.

میگه مردا و زنا حق دارن خیانت کنن اگ طرفو نخان. آخه این چ منطقیه😢😢😢

شوهرش بخاطر این زنش اگ بدونید کجا کار میکنه بدبخت.😢😢😢😢پسرش هرروز شپش میگیره چون حوصلشو نداره اینقدر نازه پسرش 

خیلی ازش بدم میاد حالم ازش بهم میخوره😒

شوهرش بهش گفته بزار بچمون بزرگ بشه بعد طلاق بگیر بروحالا ک میخای🫠

از اول خالم پسرباز بود وقتی مجرد بود با مردای متاهل بود ازش متنفرم کاش هیچوقت این خالم نبود.حق هم میده ب خودش تازه😐😐😐😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ذات بد نیکو نگردد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید