2777
2789

یک سااال تمام درس خوندم نرفتم مهمونی نرفتم عروسی بیرون نرفتم مدرسه حتی نرفتم ..با عشق خواندم اخزش که رفتم کارت ورود به جلسه کنکور بگیرم برای فرهنگیان فهمیدم منو اشتباهی ثبت نام کرده مادرم گریه کرد و خودمو زدم داداشم خواست کافینت رو بکشه بهش گفت با آینده خواهر من بازی کردی ولی چه فایده ..

چطور یک سال منتظر بمونم من ‌.چطور ممکنه 

انسانی هم بازار کار نداره نه حقوق نه چیزی ..

منم وضعیت مالیم بده شما بگید چیکار کنم بخدا نمی‌دونید چطور ممکنه شما فکر کنید یک‌سال خونه بسازید یهو خراب بشه چیکار میکنید 

چطوری اشتباه ثبت نامت کرده

چطوری خودت نرفتی کافینت برای ثبت نام

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلییی سخته درک میکنم واقعا ناراحت کنندست که هدفت نابود بشه ‌. مجبوری یکسال دیگه بمونه 

یااینکه تو شاخه دیگه تلاش کنی . الان دکترای روانشناسی ماهی ۱۰۰ درامدشونه . کلی حسابدار پولدار داریم کلی وکیل موفق داریم

عزیزم خودتونو ناراحت نکنید بعضی مسیر هایی که تو زندگی پیش میاد اون قدر خیر هست و از اتفاقات  بد جلوگیری میکنه که ما نمیفهمیم . حتی اینکه خودتون بعدش اگر چک نکرده باشید و دیر متوجه شدین دیگه حتما خیری توش بوده ان شاالله بهترین قسمتت شه 

واا چرا خودت نرفتی واسه ثبت نام؟؟؟ اصن چرا بعد این همه مدت الان فهمیدی؟؟ مگه بهت برگه نداد که مشخصاتت و ... روش نوشته باشه؟؟ بخدا حس میکنم از بی خیالی خودتون بوده اگر زودتر میفهمیدی میرفتی اموزش و پرورش 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹