2777
2789
عنوان

شما باشید بچه پنج سالو نیمتون میفرستید اردو

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 88 پست
الان جدیدا یه سری معلمارو دیدم که چشمم ترسیده مثلا اون معلم زن که به پسربچه های دبستانیش تعرض میکرده ...

دختر منم کلا شیطون هست.خیلی بی پروا و نترس  

از همین میترسم اونجا کار خطرناک نکنه یا بیفته و اتفاقی🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اوووو عزیزم اینقد این اتفاقا تو کل جهان میفته تک وتوک نمیشه دیگه کلا با بی اعتمادی کامل زندگی کرد هر ...

خب عزیزم کار از محکم کاری عیب نمیکنه حواسم جمع بچه م باشه بهتره تا بعد از اینکه اتفاق افتاد کاسه چه کنم چه کنم دستم بگیرم 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

هرکی خودش میدونه اسی هم سوال کرد من نظر خودمو دادم وگرنه قصد فضولی نداشتم به نظرم زیر دبیرستان تنها اردو رفتن درست نیست

😂 😂 😂 اره واقعا منم آبجیم روقراربود ببرن یه شهردیگه اردو بااینکه 16 سال بود اونموقع الان27سالشه ...

ای وای😂😂😂

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگه اینجور نفرستش چون هم خودش اذیت میشه هم مربی نابود می‌کنه 😁

آره😅😅😅من خودم همه جا کنترلش میکنم هی خطراتو گوشزد میکنم من نباشم اووو🤣برعکس خودم انقد ترسو و محتاطم نمیدونم چرا انقد سر نترس داره و شجاع

اگر قرار باشه اسی و شوهرش هم برن که دیگه اردو نیست🙄گردش خانوادگیه دیگه

نه منظورم جدا... مثلا بچه با دوستاش باشه اینا هم تفریحی برن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من الان داره میشه ۲۰ سالم همه اردو های مدرسم رفتم اولیشم همون پنج سالم بود رفتم😁سالمم هستماز اولیای ...

نه اولیا کلا نمیبرن فقط بچه ها

دختر من شیطون خیلی 😂از خودش میترسم کلا سر نترسی داره🫥