2777
2789
عنوان

احساس میکنم زیاد به خودم نمیرسم

640 بازدید | 53 پست

لطفا نیاین بگین ما نچرالیم نمیدونم هیچی نمیزنیم هیچی نباید زد 

من موهام فیس فریمه 

مژه کاشت نیستم

ناخن کاشت نمیزنم

أزایشمم در حد کرم سی سی رژ و ریمل بیشتر وقتا هم جای کرم سی سی ضد آفتاب بی رنگ

خیلی کم نیستت اینا

رژ رو معمولا پررنگ میزنم ولی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اومدم بگم عالی هستی دیدم از من نظر نخواستی گفتی سانتی مانتال جواب بده

توی نی نی سایت کلا نظرشون اینه اب خالی بزنین برین بیرون 

نچرال نمیدونم. چی

به خاطر همین گفتم

والا حس میکنم خیلی ساده ام 

اکثرا خط چشم و کاشت ناخن رو. دارن دیگه

کرم پودر هم. روزانه میزنن

منم در همین حد منهای فیس فریم ولی بجاش به پوستم خیلی میرسمانشالا در آینده نزدیک بینی هم عمل میکنم

چی مثلا میزنی 

نه من در حد شوینده و ابرسان و ضد افتاب روتین کاملا معمولی 

منم عمل بینی دوست دارم ولی  خوب الان همش میگن. عمل نکنین نچرال فلان نمیدونم. چیکار کنم 

فیس فریم به نظرم قشنگه اگر پوستت روشنه بزن

من خودم ساده هستم ولی حس میکنم برای ارایش غلیظ و لباس های خاص اول باید چهره و اندام بی نقصی داشته باشی مثلا کسی که دماغ بزرگی داره اگه ارایش غلیظ بکنه خیلی افتضاح تر به نظر میرسه یا اگه با شکم برامده بخوای لباس جذب و کوتاه بپوشی 

اول باید بکوبیم از نو بسازیم

توی نی نی سایت کلا نظرشون اینه اب خالی بزنین برین بیرون نچرال نمیدونم. چیبه خاطر همین گفتموالا حس می ...

من همیشه میگم اگه پوستم خوب بود و مجبور نبودم ضد آفتاب رنگی بزنم چقدر خوب بود.

نمیدونم چی عوض شده ، دید من یا مد؟ولی الان حدود یکسالیه که آرایش خییییلی کم و سادگی خیلی واسم قشنگه و به چشمم میاد، عاشق دخترا و خانماییم که معمولین و از ساده و معمولی بودن فراری نیستن.

توی نی نی سایت کلا نظرشون اینه اب خالی بزنین برین بیرون نچرال نمیدونم. چیبه خاطر همین گفتموالا حس می ...

چقدر سخت میگیری، هرجور راحتی همون جور باش.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
آرایش کردن رسیدگی نیست جلب توجهه عزیزمرسیدگی یعنی به سلامت خودت و پوست و موت برسی ببخشید جواب دادم چ ...

والا از بس همه سانتی مانتالن گفتم اینجا هم لابد اکثرا هستن

اخه من همیشه ناخن هام ساده است 

مژه یک مدن کاشتم خوشکل بود ولی جشمم حساسیت نشون داد با اینکه جای خوب زدم

خط چشمم نمیزنم که 

پس چی دیکه

بینی عمل هم که ندارم

من تا ی هفته پیش آرایش میکردم.دیدم پوستم داره با کرم داغون میشه.رفتم دکتر اول ی لیزر کردم .دکترم گفت حق نداری دیگه کرم پودر و پنکیک بزنی.بخودت اگه میخوای برسی پوست و موتو مراقبت کن.زیبایی تو پوست خوب