یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من خودم ساده هستم ولی حس میکنم برای ارایش غلیظ و لباس های خاص اول باید چهره و اندام بی نقصی داشته باشی مثلا کسی که دماغ بزرگی داره اگه ارایش غلیظ بکنه خیلی افتضاح تر به نظر میرسه یا اگه با شکم برامده بخوای لباس جذب و کوتاه بپوشی
توی نی نی سایت کلا نظرشون اینه اب خالی بزنین برین بیرون نچرال نمیدونم. چیبه خاطر همین گفتموالا حس می ...
من همیشه میگم اگه پوستم خوب بود و مجبور نبودم ضد آفتاب رنگی بزنم چقدر خوب بود.
نمیدونم چی عوض شده ، دید من یا مد؟ولی الان حدود یکسالیه که آرایش خییییلی کم و سادگی خیلی واسم قشنگه و به چشمم میاد، عاشق دخترا و خانماییم که معمولین و از ساده و معمولی بودن فراری نیستن.
من تا ی هفته پیش آرایش میکردم.دیدم پوستم داره با کرم داغون میشه.رفتم دکتر اول ی لیزر کردم .دکترم گفت حق نداری دیگه کرم پودر و پنکیک بزنی.بخودت اگه میخوای برسی پوست و موتو مراقبت کن.زیبایی تو پوست خوب